Δείτε ποιοι κυβερνούν τον κόσμο σήμερα…! Δεν είναι αυτοί που νομίζετε…

Πηγή: Uncensored

Άρθρο της Frances Leader

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Είναι επίσης λάθος να αποκαλούμε τους ερευνητές και τους ρεβιζιονιστές «συνωμοσιολόγους» ή τις ιδέες που έχουν αποκομίσει από τις μελέτες τους «θεωρίες συνωμοσίας».

Κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν με περιορισμένο χρόνο, ενέργεια και υλικά.

Το Διαδίκτυο είναι τόσο γεμάτο με παραπληροφόρηση όσο όλα τα πανεπιστήμια και τα σχολεία μαζί, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να συγχωρεθούν που έκαναν το λάθος να σταματήσουν την αναζήτησή τους στο επίπεδο του τραπεζικού προσωπικού.

Οι τραπεζίτες εργάζονται για μια ιεραρχία που τελειώνει με τους αριστοκράτες μηδενιστές των οποίων η ύπαρξη ελάχιστα είναι γνωστή.

Τους αρέσει να αποκαλούν τους εαυτούς τους ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

Γενιές ενδογαμίας και κακοποίησης παιδιών οδήγησαν σε μια «φυλή χωριστά», όπως προβλέπεται στην εσχατολογία και των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών και έχουν προσπαθήσει αρκετές φορές να δημιουργήσουν μια παγκόσμια διακυβέρνηση υπό τον έλεγχό τους.

Δείτε αυτό το εκτενές άρθρο που περιλαμβάνει την πλήρη λίστα των γνωστών μελών της οικογένειας των Μαύρων Ευγενών: https://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican144.htm

Οι ιδιοκτήτες των τραπεζών είναι οι Μαύροι Ευγενείς και οι ίδιοι υπόκεινται σε μια ισχυρή ψευδαίσθηση που σχετίζεται με τη μαύρη μαγεία και τη λατρεία των θεοτήτων στις οποίες πιστεύουν.

Μπορεί να εκδηλώσει την πραγματικότητα και έτσι αυτές οι φαινομενικά πλούσιες αλλά εξαιρετικά αποκρυφισμένες οικογένειες έχουν μερικές πολύ περίεργες ιδέες.

Πιστεύουν ειλικρινά στη δική τους υπεροχή ή στο θείο δικαίωμα να κυβερνούν.

Αυτό είναι το νόμισμα DIVUS JULIUS που δείχνει την πλευρική «αποθέωση» του Ιουλίου Καίσαρα μετά τη δολοφονία του (που κόπηκε από τον κληρονόμο του, Οκτάβιο/Αύγουστο) σημείωσε τον κομήτη που σηματοδοτεί την άνοδο της ψυχής του Ιουλίου Καίσαρα.

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_blacknobil05.htm

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_blacknobil02.htm

Οι πρώτοι από τους καταγεγραμμένους προγόνους των Μαύρων Ευγενών δημιούργησαν την Αυτοκρατορία τους και είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν με το σχέδιο για τον πόνο της αποκληρονομίας, του αφορισμού ή του θανάτου, είτε τους αρέσει είτε όχι.

Έχουν ανατραφεί για να παίζουν το ρόλο τους σε τόσο πλούσιες συνθήκες που δεν μπορούν να φανταστούν ότι είναι αλλιώς. Εκτρέφουν ή διώχνουν την ενσυναίσθηση από τον εαυτό τους πριν από γενιές και εκπαιδεύουν τα παιδιά τους να συνεχίσουν τις οικογενειακές παραδόσεις και πεποιθήσεις.

Ο κατάλογος των σύγχρονων απογόνων είναι μεγάλος, και περιλαμβάνει περίπου 6.000 άτομα ή περισσότερα.

Είναι (μεταξύ άλλων):

Οι Γιβελίνοι, οι οποίοι υποστήριζαν την οικογένεια των Αγίων Ρωμαίων Αυτοκρατόρων Χοενστάουφεν.

Οι Guelphs, από τον Welf, τον Γερμανό πρίγκιπα που συναγωνίστηκε με τον Frederick για τον έλεγχο της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και περιλαμβάνει τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια.

Η οικογένεια Giustiniani, οι Μαύροι Ευγενείς της Ρώμης και της Βενετίας που ανέρχονται στην καταγωγή τους στον Αυτοκράτορα Ιουστιανιανό.

Ο Sir Jocelyn Hambro της Hambro’s (Merchant) Bank.

Ο Pierpaolo Luzzatti Fequiz, του οποίου η γενεαλογία χρονολογείται έξι αιώνες πριν από τον αρχαιότερο **Luzzatos**, τους Μαύρους Ευγενείς της Βενετίας.

Ο Ουμπέρτο ​​Ορτολάνι της αρχαίας ομώνυμης οικογένειας των Μαύρων Ευγενών.

Η οικογένεια Ντόρια, οι χρηματοδότες των Ισπανών Αψβούργων.

Elie de Rothschild της γαλλικής οικογένειας Rothschild.

Ο βαρόνος August von Finck (Ο Φινκ, ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στη Γερμανία που πέθανε τώρα).

Ο Φράνκο Ορσίνι Μπονακάσι της αρχαίας **Ορσίνι** Μαύρων Ευγενών που ανάγεται στην καταγωγή του σε έναν αρχαίο Ρωμαίο γερουσιαστή με το ίδιο όνομα. Περισσότερες λεπτομέρειες για την οικογένεια και τους συγγενείς Orsini: http://www.quofataferunt.com/viewtopic.php?f=20&t=402&p=13067&hilit=Hephzibah#p402 )

Η οικογένεια Άλμπα της οποίας η καταγωγή ανάγεται στον μεγάλο Δούκα της Άλμπα.

Ο βαρόνος Pierre Lambert, ξάδερφος της βελγικής οικογένειας Rothschild.

Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον έγγραφο που συνάντησα τυχαία εξετάζει λεπτομερώς τους Μαύρους Ευγενείς, ονοματίζοντας οικογένειες και άτομα:

http://www.seawapa.co/2014/08/the-jesuit-vatican-new-world-order.html

Μια εξαιρετική ιστορική περιγραφή του τρόπου με τον οποίο οι Μαύροι Ευγενείς διεξήγαγαν τον οικονομικό έλεγχο και τους ατελείωτους πολέμους για να ερημώσουν τον γνωστό κόσμο, μπορείτε να ακούσετε εδώ:

Το «ενετικό πρόβλημα» παραμένει μαζί μας και σήμερα. Πραγματικά, το πιο επείγον καθήκον αυτής της γενιάς της ανθρωπότητας είναι να εξαλείψει οριστικά τη φρίκη που είναι η ύπουλη παγκόσμια επιρροή της Βενετίας.

Ολοκληρωμένη ιστορία εδώ:

http://tarpley.net/online-books/against-oligarchy/the-venetian-conspiracy/

Η επισκόπηση του John Coleman για την Επιτροπή των 300 και οι σχετικές σελίδες παρέχουν πολλές βασικές πληροφορίες και μπορείτε να τις προσπελάσετε εδώ:

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_committee300_01.htm#AN%20OVERVIEW%20AND%20SOME%20CASE%20HISTORIES

«Αυτοί οι διεθνείς εγκληματίες και οι βασιλικές και ευγενείς γραμμές του εγκλήματος απειλούν την κοινωνία με περισσότερες ψεύτικες επιδημίες, οπλισμένους αναγκαστικούς εμβολιασμούς, πολέμους βασισμένους στο ψέμα, εμφύλιο πόλεμο, παγκόσμιο πόλεμο, στρατιωτικό νόμο και γενοκτονίες.

Επιτίθενται στην κοινωνία με μυστικές εταιρείες, οργανωμένο έγκλημα και ηλεκτρονικά όπλα. Αυτές οι γραμμές αίματος μεταδίδουν πληγές και το κάνουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Αυτές οι οικογένειες βρίσκονται πίσω από όλους τους μεγάλους πολέμους, συμπεριλαμβανομένου του Πρώτου και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Όταν οι άνθρωποι αντιστέκονται σε τυράννους σαν αυτούς, διεισδύουν στην αντιπολίτευση, όπως ο Αμερικανικός Επαναστατικός Πόλεμος. Αυτοί οι εγκληματίες έχουν τρισεκατομμύρια δολάρια σε υπεράκτιους λογαριασμούς στην Ελβετία, το Λιχτενστάιν και το Λουξεμβούργο και ελέγχουν την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών .

Εκβιάζουν κυβερνήσεις και λαούς και βγάζουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια ετησίως μέσω του οργανωμένου εγκλήματος. Βασανίζουν τους ανθρώπους με ηλεκτρονικά όπλα. Ολόκληρο το ηλεκτρονικό πλέγμα έχει οπλιστεί.

Χρηματοδοτούν το συνεχές ψέμα στην κοινωνία μέσω των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. Η κύρια τακτική τους είναι το ψέμα και η ψεύτικη αλαζονεία. Διαχειρίζονται όλες τις θρησκευτικές οργανώσεις, τις μυστικές εταιρείες και τις μυστικές οργανώσεις όπως οι Ιησουίτες, οι Ελευθεροτέκτονες, οι Ροδόσταυροι, οι Σαηεντολόγοι, οι Skull and Bones, οι Kabbalists, οι Wiccans, οι Five Percenters, οι Knights of Columbus, οι Knights of Malta, οι Shriners κ.λπ.

Κατέχουν τα συνδικάτα του οργανωμένου εγκλήματος, συμπεριλαμβανομένων όλων των μαφιών, των καρτέλ ναρκωτικών, των συμμοριών του δρόμου και των συμμοριών ποδηλατών. Επιβλέπουν τους παγκόσμιους οργανισμούς όπως τα Ηνωμένα Έθνη, το ΝΑΤΟ, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το CERN, το Ναυτικό Δίκαιο, την INTERPOL, τη Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό, τον Ερυθρό Σταυρό, τις Συμβάσεις της Γενεύης κ.λπ.

Αυτοί οι εγκληματίες έχουν διεισδύσει σε κάθε κυβερνητική υπηρεσία στον κόσμο μέσω της παιδεραστίας, των θυσιών παιδιών, της χρηματοδότησης εγκληματιών, της δωροδοκίας, των μυστικών οργανώσεων και των τακτικών της μαφίας. Έχουν σχεδιάσει όλες τις κυβερνήσεις ως εταιρικές οντότητες και ναυλωμένες θυγατρικές των εταιρικών οίκων και μοναρχιών τους. Είναι μαζικοί έμποροι ανθρώπων, μαζικοί δολοφόνοι και εγκληματίες πολέμου που διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ανά πάσα στιγμή.” ~ John Coleman, στο βιβλίο του The Committee of 300.

https://worldcrimesyndicate.blogspot.com/2020/05/leadership-of-global-mafia.html

Η δύναμη του City of London (Black Nobility Finance HQ) μπορεί να γίνει καλύτερα κατανοητή παρακολουθώντας αυτήν την ταινία:

Η αλήθεια του Σιωνισμού, ένα χριστιανικό τέχνασμα, μπορεί να γίνει κατανοητή ερευνώντας τον Νιμρώδ και την αντίθετη σχέση του με τους Εβραίους. Ήταν οικοδόμος αυτοκρατοριών και εγγονός του Νώε. Αψήφησε τον Θεό στην προσπάθειά του να δημιουργήσει μια παγκόσμια αυτοκρατορία, κάτι που οι Μαύροι Ευγενείς εξακολουθούν να εργάζονται σήμερα.

Ίσως κάτι πραγματικά σκληρό μπορεί να είναι ένα απαραίτητο χάπι για να καταπιείτε σε αυτό το σημείο.

Αυτό το βίντεο είναι το Royal Babylon, The Criminal Record of the British Monarchy, ένα ερευνητικό ποίημα του Heathcote Williams.

Ένα πολύ χρήσιμο έγγραφο που αποκαλύπτει τόσα πολλά για την οικογένεια Μπους και τις διασυνδέσεις της με τη ναζιστική Γερμανία, ζωτικής σημασίας για να καλυφθούν ορισμένα κενά.

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_bush19.htm?fbclid=IwAR3_-Ifc8uYZF5op0kioRym9moqgH0JGMq1KHEuIDv7TDDtTF1iEAfVlKsg

Οι Μαύροι Ευγενείς βλέπουν τον κόσμο ως έναν δυαδικό κόσμο GAP & CORE.

Εάν ζείτε στο GAP, έχετε δύο επιλογές: ΠΕΘΑΝΕΤΕ Ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ. Εάν ζείτε στον ΠΥΡΗΝΑ, ΔΕΝ έχετε επιλογή: Αποδεχτείτε τη μετανάστευση, τη φτώχεια και το χρέος.

Δείτε το άρθρο μου που ερευνά το Pentagon Brief του Thomas P Barnett, με τίτλο WAR AND NO PEACE IN THE 21ST CENTURY:
https://steemit.com/news/@francesleader/4fatwy-war-and-no-peace-in-the-21st -αιώνας

Όποιος έχει κάνει κάποια εις βάθος έρευνα γνωρίζει ότι η προέλευση της πολιτικής ορθότητας είναι ο κομμουνισμός, αλλά λίγοι φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο κομμουνισμός δεν είναι εφεύρεση του Ρότσιλντ ή του Ροκφέλερ.

Αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από Ιησουίτες που εργάζονταν στην Παραγουάη.

Ονόμασαν τα πρώτα τους πειράματα «μειώσεις» και ανέφεραν τα ευρήματά τους πίσω στο Βατικανό μαζί με σημαντικά κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν από την υποδούλωση του λαού της Παραγουάης.

Ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να αρνηθούν στον πληθυσμό τη χρήση των ισπανικών, απομονώνοντάς τους έτσι από τις γειτονικές χώρες που αναπτύχθηκαν κάτω από ελαφρώς διαφορετικά καθεστώτα.

Οι μειώσεις ήταν επιτυχείς και το σχέδιο για τον έλεγχο του πληθυσμού μεταβιβάστηκε σε πρόθυμους Εβραίους αντιφρονούντες από τη Ρωσία, όπως ο Μαρξ και ο μαθητής του, Λένιν.

Η πραγματική πηγή των καταστροφικών κομμουνιστικών επεμβάσεων στη Ρωσία και την Κίνα μεταφέρθηκε σε αυτές τις δύο χώρες από εκπαιδευμένους Ιησουίτες πράκτορες αλλαγής.

Είναι σοφό να το έχουμε κατά νου κάθε φορά που βλέπουμε βίντεο ή άρθρα που γράφτηκαν για να επιτεθούν ή να υποψιαστούν τους Εβραίους.

Αυτό συνεχίζεται από τις Σταυροφορίες – Οι Πάπες της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας ήταν, στην πραγματικότητα, οι πρώτοι Σιωνιστές, αν καταλαβαίνετε ότι η Σιών είναι μια εναλλακτική ονομασία για την Ιερουσαλήμ.

Οι στόχοι τους επιβεβαιώνονται από το Unam Sanctum Papal Bull του 1302 που διεκδικεί όλες τις ψυχές στη γη για τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία που λειτουργεί στη γη για λογαριασμό του Θεού (σύμφωνα με αυτούς).

PAPAL BULL ONE HOLY 1302

Δεδομένου ότι κανένας Παπικός Ταύρος δεν λήγει ποτέ, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το μακροπρόθεσμο σχέδιο για το οποίο έχουν εργαστεί οι Ιησουίτες από τότε που έγιναν για πρώτη φορά ο στρατιωτικός βραχίονας του κλήρου.

Το μίσος τους για τους Εβραίους πηγάζει από την πεποίθηση ότι η εβραϊκή φυλή είναι υπεύθυνη για το θάνατο του Ιησού και επομένως η βοσκή Εβραίων στο Ισραήλ είναι ένα τρομερό σχέδιο που αφήνει τους Εβραίους ανοιχτούς στο να πέσουν θύματα του διαβολικού σχεδίου που περιγράφεται στις Αποκαλύψεις.

Έχω γράψει εκτενώς για τις αμφιβολίες μου σχετικά με την προέλευση αυτού του υποτιθέμενου βιβλικού βιβλίου. Νομίζω ότι είναι ένα σχέδιο για την κόλαση στη γη, έτσι ώστε η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία (μια λεπτή μεταμφίεση για την παλιά Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) να μπορέσει να επιτύχει το τελικό παιχνίδι του πλήρους ολοκληρωτικού αυταρχισμού σε παγκόσμια κλίμακα.

Διαβάστε αυτό το άρθρο στη συνέχεια: Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΛΥΤΡΑ ΤΟ 2020

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

By Έλληνας Πατριώτης

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ