Νέα μελέτη «βόμβα» για τα εμβόλια Covid:Τουλάχιστον 55 αδήλωτα χημικά στοιχεία ανιχνεύθηκαν στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού…! Μεταξύ αυτών και Βαρέα Μέταλλα…

Πηγές: Infowars & Curezone.org

Από τον Sean Miller

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, κατέγραψε τουλάχιστον 55 αδήλωτα χημικά στοιχεία που έχουν ανιχνευθεί στην «παράξενη» τεχνολογία γονιδιακής θεραπείας Covid από τις μάρκες Pfizer, Moderna, AstraZeneca, CanSino, Sinopharm και Sputnik V.

«Συνολικά 55 αδήλωτα χημικά στοιχεία βρέθηκαν και ποσοτικοποιήθηκαν με ICP-MS. Συνδυάζοντας αυτά τα ευρήματα με αποτελέσματα από το SEM-EDX, συνολικά 62 μη δηλωμένα χημικά στοιχεία έχουν βρεθεί στα διάφορα προϊόντα», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Περίληψη».

Δεδομένης της εξωτικής φύσης αυτών των ευρημάτων, οι ερευνητές συμπέραναν ότι οι νέες ενέσεις τεχνολογίας γονιδιακής θεραπείας Covid αποτελούν στην πραγματικότητα μέρος ενός μυστικού παγκόσμιου προγράμματος νανοτεχνολογικού πειραματισμού.

«Δεδομένης της ποικιλομορφίας και της αξιοσημείωτης παρουσίας στα σκευάσματα όλων των εταιρειών, μαζί με τα ιδιόμορφα χαρακτηριστικά των στοιχείων που βρέθηκαν, είναι εξαιρετικά απίθανο, κατά την κρίση μας, ότι τα ευρήματα που αναφέρονται σε αυτό το έγγραφο οφείλονται σε τυχαία γεγονότα όπως μόλυνση ή τυχαία νοθεία . Δεν πιστεύουμε ότι η παρουσία αυτών των χημικών στοιχείων μπορεί να οφείλονται στην τύχη με δεδομένο ότι υπάρχουν τόσο σταθερά και διάχυτα στις διάφορες μάρκες εμβολίων που μελετήσαμε. 

Ενώ η εμφάνιση της τρομακτικής ποικιλομορφίας των αδήλωτων χημικών στοιχείων παραμένει περίεργη, οι ενδείξεις φαίνεται να υποδεικνύουν κάποιο είδος παγκόσμιου τεχνολογικού πειραματισμού», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Συζήτηση». «Επειδή οι λανθανίδες, όπως σημειώσαμε παραπάνω, είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά κυτταροτοξικά, η ανακάλυψή τους σε σημαντική ποσότητα και σε ολόκληρη τη σειρά εμβολίων που μελετήσαμε εδώ, υποδηλώνει κάποιο είδος νανοτεχνολογικού πειραματισμού».

Η ανάλυση ανίχνευσης πραγματοποιήθηκε μέσω της τεχνολογίας ICP-MS που χρησιμοποιεί μια πηγή ιονισμού για την πλήρη «αποσύνθεση» ενός δείγματος στα συστατικά στοιχεία του, μετατρέποντας αυτά τα στοιχεία σε ιόντα. Αυτά τα συστατικά στοιχεία μπορούν στη συνέχεια να αναγνωριστούν.

Συγκεκριμένα, τα περισσότερα από τα συγκεκριμένα στοιχεία που ανακαλύφθηκαν ήταν ανησυχητικά, καθώς είναι γνωστό ότι είναι επιβλαβή για το σώμα .

«…μεταξύ των μη δηλωθέντων στοιχείων ήταν και τα 11 βαρέα μέταλλα: το χρώμιο βρέθηκε στο 100% των δειγμάτων. αρσενικό 82%; νικέλιο 59%; κοβάλτιο και χαλκός 47%; κασσίτερος 35%; κάδμιο, μόλυβδος και μαγγάνιο σε 18%. και υδράργυρος στο 6%,» ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Περίληψη». «Σε όλες τις μάρκες, βρήκαμε βόριο, ασβέστιο, τιτάνιο, αλουμίνιο, αρσενικό, νικέλιο, χρώμιο, χαλκό, γάλλιο, στρόντιο, νιόβιο, μολυβδαίνιο, βάριο και άφνιο».

Οι ερευνητές αρχικά σχολίασαν το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του Covid και τις δυσάρεστες συνέπειές του.

«Τα πειραματικά εμβόλια που υποτίθεται ότι εφευρέθηκαν για την καταπολέμηση του COVID-19 επιβλήθηκαν καταναγκαστικά στον παγκόσμιο πληθυσμό από τα τέλη του 2020. Έχουν προκαλέσει αναρίθμητες και ποικίλες ασθένειες που κυμαίνονται από ήπιες έως θανατηφόρες. Αυτή η αύξηση στις διαταραχές υγείας και στους αιφνίδιους θανάτους άρχισε να εκδηλώνεται ταυτόχρονα με τον αριθμό των ατόμων που εμβολιάστηκαν και τις δόσεις που χορηγήθηκαν ανά άτομο», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Περίληψη».

«Η ανάλυσή μας που συνοψίζεται στους Πίνακες 9 και 10 δείχνει την παρουσία 55 μη δηλωμένων χημικών στοιχείων στα 17 δείγματα που αναλύθηκαν από τις 6 μάρκες εμβολίων COVID-19. Μεταξύ των μη δηλωθέντων στοιχείων βρέθηκε ότι υπάρχουν στα πειραματικά σκευάσματα όλες οι ομάδες του Περιοδικού Πίνακα, εκτός από τα ευγενή αέρια», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Συζήτηση».

Τα εμβόλια της AstraZeneca κατά της Covid-19 περιείχαν μικρές ποσότητες πολύτιμων μετάλλων χρυσό και λευκόχρυσο, ενώ το εμβόλιο της Pfizer περιείχε το ραδιενεργό μέταλλο ουράνιο…

Οι ενέσεις της Moderna είχαν και χρυσό και ουράνιο, αλλά και το πρόσθετο μέταλλο ασήμι, ένα περιζήτητο προϊόν.

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

By Έλληνας Πατριώτης

1 Comment

Απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ