Η βιοηλεκτρονική στα εμβόλια κατά του Covid-19 αλλάζει για πάντα τη σημασία της έννοιας «άνθρωπος». Γινόμαστε ήδη «Μετάνθρωποι»; Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσεις ολόκληρο…

Πηγή: The Kingston Report

Άρθρο της Karen Kingston

Απόδοση & Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση

Σχόλιο Ελλήνων Αφύπνιση: Σε προηγούμενο μας άρθρο (εδώ) είδαμε ότι σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη, που θάφτηκε επίσης από τα Μ.Μ.Ε, τουλάχιστον 55 αδήλωτα χημικά στοιχεία ανιχνεύθηκαν στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, μεταξύ αυτών βαρέα μέταλλα, ραδιενεργά κλπ. Σε άλλο πρόσφατο άρθρο μας (εδώ) δημοσιεύσαμε μια ακόμα επιστημονική μελέτη που επιβεβαιώνει την ύπαρξη αυτοσυναρμολογούμενων νανοσωματιδίων.

Το μεγάλο ερώτημα, το οποίο εν μέρει φαίνεται να απαντάται σε αυτό το άκρως ανησυχητικό άρθρο που ακολουθεί, ήταν τι εξυπηρετούσαν όλα αυτά τα αδήλωτα χημικά στοιχεία μέσα στα πειραματικά εμβόλια που επιβλήθηκαν παγκοσμίως. Ένα δεύτερο ερώτημα όμως που θα γεννηθεί σε όσους διαβάσουν το άρθρο, είναι αν έχει ήδη ξεκινήσει, ακόμα και με αργούς ρυθμούς, ο επαναπρογραμματισμός της γενετικής μας έκφρασης και ο έλεγχος της λειτουργίας των νευρικών κυττάρων των εμβολιασμένων ανθρώπων. (;)

Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία πλέον 3 χρόνια έχουμε, για παράδειγμα, συνεχόμενη αύξηση των λεγόμενων «ξαφνικών θανάτων» νέων και υγιών εμβολιασμένων ανθρώπων, χωρίς να προσδιορίζεται σαφώς ο μηχανισμός που τους οδήγησε στο θάνατο.

Ακολουθεί το εξαιρετικό άρθρο:

Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες ηλεκτρονικών μικροσκοπίων σάρωσης υψηλής ισχύος, μια ομάδα ερευνητών από την Αργεντινή επιβεβαίωσε την παρουσία «τουλάχιστον 55 αδήλωτων χημικών στοιχείων που βρέθηκαν σε έξι μάρκες εμβολίων COVID-19», συμπεριλαμβανομένων τοξικών μετάλλων, ραδιενεργών στοιχείων. και μέταλλα σπάνιων γαιών (λανθανίδες) .

Εννέα (9) λανθανίδες – σπάνιες γαίες βρέθηκαν στις ενέσεις mRNA της Pfizer COVID-19.

Οι λανθανίδες, γνωστές και ως «μέταλλα σπάνιων γαιών» έχουν μοναδικές ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες που τις έχουν καθιερώσει ως βασικά στοιχεία στις τεχνολογίες του «Διαδικτύου των πραγμάτων» (Internet of Things), όπως: έξυπνα τηλέφωνα, οπτικές ίνες, λέιζερ και ηλεκτρονικά οχήματα (EV).

Οι λανθανίδες είναι επίσης βασικά συστατικά των κβαντικών κουκκίδων και των τεχνολογιών νανοσωματιδίων επεξεργασίας γονιδίων που αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία της οπτογενετικής και του Διαδικτύου των Σωμάτων (IOB).

Η οπτογενετική είναι το πεδίο της συνθετικής βιολογίας που χρησιμοποιεί συσκευές φωτός και βιοηλεκτρονικών νανοσωματιδίων για τον χειρισμό και τον έλεγχο των κυτταρικών λειτουργιών μέσα στο ανθρώπινο σώμα , συμπεριλαμβανομένων

μέσω ασύρματου και χωρίς ίχνος τρόπο.

«Φανταστείτε έναν κόσμο όπου μπορούμε να θεραπεύουμε ασθένειες απλά με μια δέσμη φωτός … Αυτό μπορεί να μην απέχει τόσο από την πραγματικότητα όσο νομίζετε. Η τεχνολογική ανάπτυξη και οι εφαρμογές της βιοηλεκτρονικής βασισμένης στο φως, με τη μορφή ηλεκτρονικών συσκευών που διασυνδέονται με την οπτογενετική και τα βιολογικά συστήματα, γνωρίζουν ήδη ταχεία ανάπτυξη».

«Πράγματι, η παράλληλη ανάπτυξη της οπτογενετικής και της συνθετικής βιολογίας δημιουργεί μεγάλο ενθουσιασμό για καινοτόμες τεχνολογικές πλατφόρμες με τη δυνατότητα να επιτευχθεί ακριβής χωροχρονικός έλεγχος και χειρισμός των κυτταρικών συμπεριφορών μέσω διέγερσης φωτός, τόσο in vitro όσο και in vivo (στο σώμα)». 

Ενώ οι παραπάνω δηλώσεις προέρχονται από την εισαγωγή του άρθρου 2019 Optogenetic Medicine: Synthetic Therapeutic Solutions Precision-Guided by Light , σήμερα είναι 17 Οκτωβρίου 2024 και επιστήμονες από όλο τον κόσμο επιβεβαιώνουν ότι οι ενέσεις mRNA του COVID-19 αποτελούν μέρος ενός παγκόσμιου πειράματος Μετανθρωπισμού στην ανθρωπότητα.

Οι επιστημονικοί ερευνητές που ανακάλυψαν την πανταχού παρούσα παρουσία των εξαιρετικά κυτταροτοξικών λανθανιδών και στις έξι μάρκες των «εμβόλια για τον COVID-19» θεώρησαν ότι η παρουσία τους δεν θα μπορούσε να οφείλεται σε μόλυνση της κατασκευής, αλλά υποδεικνύουν ένα παγκόσμιο πείραμα νανοτεχνολογίας στην ανθρωπότητα, αναφέροντας το 2022 των Kyrie και Broudy άρθρο, “Cyborgs R Us.”

Το “Cyborgs R Us”, υπογραμμίζει τις πολλές ομιλίες του Yuval Noah Harari σχετικά με την αξιοποίηση της κρίσης COVID-19 για τον εμβολιασμό των ανθρώπων με τεχνολογίες επεξεργασίας γονιδίων και επιτήρησης μέσω του AI, προκειμένου να ελεγχθεί ο ανθρώπινος πληθυσμός και να δημιουργηθεί ένας νέος υβριδικός άνθρωπος που μπορεί να παραβιαστεί και να επεξεργαστεί αναλόγως ως είδος…

Το 2021, μια ομάδα επιστημόνων από την Κίνα δημοσίευσε μια επιστημονική περίληψη σχετικά με τα νανοσωματίδια ανοδικής μετατροπής λανθανίδης δηλώνοντας ότι, « Η ενσωμάτωση των νανοσωματιδίων λανθανίδης προς μετατροπή με την κυτταρική οπτογενετική έχει δείξει μεγάλη υπόσχεση σε βιοϊατρικές εφαρμογές στη ρύθμιση της δραστηριότητας νευρώνων/εγκεφάλου, στη θεραπεία καρκίνου και την καρδιακή οπτογενετική in vivo».

Αυτοί οι Κινέζοι επιστήμονες εξηγούν ότι «Αυτό το πεδίο (οπτογενετική) προσέλκυσε πρόσφατα μεγάλη προσοχή λόγω των απαράμιλλων ιδιοτήτων του φωτός ως ένα άνευ ίχνους, τηλεχειριζόμενο σήμα ενεργοποίησης που επιτρέπει την ποσοτική, χωροχρονικά, καλά καθορισμένη διαμόρφωση των κυτταρικών δραστηριοτήτων».

Με τον επαναπρογραμματισμό της γενετικής μας έκφρασης και τον έλεγχο της λειτουργίας των νευρικών κυττάρων, το «πειραματικό εμβόλιο mRNA κατά του COVID-19» δεν προορίζεται μόνο να βλάψει μόνιμα το ανθρώπινο γονιδίωμα, αλλά και να αλλάξει αυτό που πραγματικά σημαίνει «άνθρωπος» μέχρι σήμερα.

Αυτό το βίντεο διάρκειας 3 λεπτών εξηγεί αυτήν την πολύπλοκη τεχνολογία…

«Μέχρι το 2030, το έξυπνο τηλέφωνο δεν θα είναι πλέον η εξέχουσα διεπαφή χρήστη. Πολλές από αυτές τις τεχνολογίες θα ενσωματωθούν στο σώμα μας».

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2022, ο Πρόεδρος Μπάιντεν υπέγραψε το Εκτελεστικό Διάταγμα Προώθηση Βιοτεχνολογίας και Καινοτομιών Βιοκατασκευής για μια Βιώσιμη, Ασφαλή και Ασφαλή Αμερικανική Βιοοικονομία.

Το εκτελεστικό διάταγμα αναφέρει, « Για να μας βοηθήσει η βιοτεχνολογία και η βιοκατασκευή να επιτύχουμε τους κοινωνικούς μας στόχους… Πρέπει να αναπτύξουμε τεχνολογίες και τεχνικές γενετικής μηχανικής για να μπορούμε να γράφουμε κυκλώματα για κύτταρα και προβλέψιμα να προγραμματίζουμε τη βιολογία με τον ίδιο τρόπο που γράφουμε ένα λογισμικό και ένα πρόγραμμα υπολογιστές

Ο Μπάιντεν δηλώνει ότι για να επιτευχθούν οι κοινωνικοί στόχοι πρέπει να αναπτύξουμε τεχνολογίες γενετικής μηχανικής που να μπορούν να γράφουν κυκλώματα για κύτταρα και να προγραμματίζουν τη βιολογία με τον ίδιο τρόπο που ένας προγραμματιστής θα έγραφε λογισμικό για έναν υπολογιστή . Δεν είναι μόνο το ζήτημα του Μετανθρωπισμού, αλλά οι κοινωνικοί στόχοι της κυβέρνησης Μπάιντεν και του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος είναι οι ίδιοι. Η καταστροφή της Αμερικής, η απώλεια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και φυσικά κάτι τέτοιο να επεκταθεί και στην υπόλοιπη Δύση και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η China National Gene Bank (CNGB) ιδρύθηκε το 2016 και είναι η μεγαλύτερη γονιδιωματική βάση δεδομένων στον κόσμο που αποθηκεύει δισεκατομμύρια δείγματα ανθρώπινου DNA, καθώς και τα γονιδιώματα όλων των γνωστών βιολογικών μορφών ζωής και των μη ζωντανών οντοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των ιών. Το CNGB δημοσίευσε ένα ανησυχητικό εκπαιδευτικό βίντεο που υπόσχεται «ανάσταση και αιώνια ζωή» ενώ ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι «η άνοδος των ανθρώπων έχει επιταχύνει την εξόντωση των υπολοίπων ειδών».

Ως εναλλακτική λύση για την μελλοντική εξαφάνιση των ειδών, η πρόταση του CNGB είναι οι παγκόσμιες κυβερνήσεις να επιτρέψουν στην China National GeneBank να «ψηφιοποιήσει όλες τις μορφές ζωής προκειμένου να διασφαλίσει τη βιώσιμη ανάπτυξη των ανθρώπων».

Πολλοί από εμάς είναι εξοικειωμένοι με τον όρο «βιώσιμη γεωργία» ή «κρέας αειφόρου προέλευσης». Αειφόρος είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως για να περιγράψει μια πηγή τροφής ή ενέργειας. Τα αειφόρα ζώα εκτροφής εκτρέφονται σύμφωνα με τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές και κάποιο «αειφόρο κρέας» απλώς καλλιεργείται σε εργαστήριο χρησιμοποιώντας εμβρυϊκά κύτταρα και συνθετικά υλικά πολλαπλών ειδών.

Το CNGB εξηγεί πώς θα είναι η βιοψηφιακή ψηφιοποίηση της ανθρωπότητας, «μια παγκόσμια προσπάθεια να ανήκει σε όλους, να γίνεται από όλους και να μοιράζονται όλοι» και δεν ντρέπεται να τονίσει τις παγκόσμιες συνεργασίες της με τον FDA, τα Αμερικανικά Πανεπιστήμια και την US BioPharma .

Το πιο βλάσφημο μήνυμα του βίντεο του CNGB είναι η υπόσχεση στην ανθρωπότητα ανάσταση και αιώνια ζωή μέσω γενετικών τροποποιήσεων πολλαπλών ειδών και βιοψηφιακού ελέγχου, μετά το τέλος της ανθρωπότητας όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Όσοι γνωρίζουν οτιδήποτε για τα βασικά του καλού έναντι του κακού, θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό. Εκείνα τα άτομα και οι οντότητες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν ή και να αποκτήσουν τελικά τη δύναμη και τη γνώση του Θεού, δεν οδηγούνται από ηθικές ή ανθρωπιστικές προθέσεις. Επιτρέποντας στο κινεζικό καθεστώς και τους παγκόσμιους νεοταξίτες εταίρους του, στις Η.Π.Α την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, να καταστρέψουν και να αναδημιουργήσουν την ανθρωπότητα σύμφωνα με το διεστραμμένο διαβολικό τους όραμα, διασφαλίζει ότι οι μελλοντικές γενιές θα γνωρίσουν και θα βιώσουν μόνο ζωές πόνου και βασάνων, ή πολύ χειρότερα, αιώνια καταδίκη…

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

By Έλληνας Πατριώτης

Απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ