Ο μύθος της κλιματικής αλλαγής…

Γράφει ο Λευτερης Παπαεμμανουηλ

Το σύστημα που αποτελείται από πολιτικούς, δημοσιογράφους και πληρωμένους επιστήμονες, αναφέρει συστηματικά φίλοι μου, τις φράσεις “κλιματική αλλαγή” και “κλιματική κρίση”.

Βομβαρδίζουν συνέχεια τους πολίτες ότι το κλίμα άλλαξε και ότι τα επόμενα χρόνια η γη θα βιώσει ακραία καιρικά φαινόμενα που θα αλλάξουν δραματικά τις συνθήκες διαβίωσης σε πολλές περιοχές του πλανήτη. Αναφέρουν συστηματικά ότι η θερμοκρασία στον πλανήτη ανεβαίνει συνεχώς, γεγονός που θα οδηγήσει πολλές περιοχές της γης σε μεγάλες χρονικές περιόδους έντονης ξηρασίας και τελικώς σε ερημοποίηση.

Για ακόμα μια φορά το σύστημα χρησιμοποιεί τη γνωστή του τακτική που είναι ΠΡΌΒΛΗΜΑ – ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ – ΛΎΣΗ!!!

Για να ωθήσουν τους λαούς να αποδεχτούν νόμους και αποφάσεις που οι ίδιοι θέλουν να εφαρμόσουν, για να εξυπηρετήσουν τη δαιμονική τους ατζέντα για τη δουλοποίηση του κόσμου, δημιουργούν έντεχνα ένα πρόβλημα. Ο κόσμος αντιδρά, ζητώντας από την εξουσία να το λύσει και τότε οι ίδιοι εφαρμόζουν αυτό που είχαν αρχικά στο πλάνο τους να εφαρμόσουν και για αυτό το λόγο δημιούργησαν το πρόβλημα.

Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουν την υπακοή του κόσμου και αποφεύγουν την αντίδραση του!

Γι’ αυτό το λόγο ξεκίνησαν να δίνουν κίνητρα όπως επιχορηγήσεις , επιδοτήσεις και χαμηλότοκα δάνεια στις εταιρίες που εναρμονίζονται στους κανόνες τους για την προστασία του περιβάλλοντος. Σταδιακά όποια εταιρεία και άτομο δεν θα συμμορφώνεται θα πληρώνει βαρύτατο πρόστιμο και δεν θα δικαιούται να υπάρχει μέσα στις πόλεις.

Έτσι θα επιταχύνουν τη μετάβαση της κοινωνίας στο πλαίσιο υπακοής που θέλουν να επιβάλλουν και θα κάμψουν τις οποίες αντιδράσεις!

Η πραγματικότητα φίλοι μου, είναι πολύ διαφορετική από αυτή που μας παρουσιάζει το σύστημα. Υψηλές θερμοκρασίες υπήρχανε σε διάφορες χρονικές περιόδους. Επίσης το ιστορικό της θερμοκρασίας της γης μας έχει δείξει περίτρανα ότι η γη περνά σε διάφορες χρονικές περιόδους από ψυχρές σε θερμές εποχές και το αντίστροφο.

Δηλαδή το κλίμα δεν μένει ποτέ σταθερό. Μεταβάλλεται συνεχώς!!!

Στην πραγματικότητα δεν έχουμε κλιματική αλλαγή. Έχουμε σταδιακή καταστροφή της φύσης. Αυτή οφείλεται στις πυρκαγιές και την αποψίλωση μεγάλων δασικών εκτάσεων, την αστικοποίηση των κοινωνιών και τη μόλυνση και τη ρύπανση, λόγω της μαζικής συγκέντρωσης των ανθρώπων σε μικρή έκταση και τους ρύπους των εργοστασίων.

Όταν η φύση καταστρέφεται οι επιπτώσεις των υψηλών θερμοκρασιών γίνονται πιο αισθητές στους πολίτες, γιατί το δίχτυ προστασίας που είναι το φυσικό περιβάλλον εξασθενεί σταδιακά λόγω της καταστροφής της φύσης. Φανταστείτε η θερμοκρασία να είναι 44 βαθμούς κελσίου. Είναι το ίδιο να είσαι στο δάσος ή σε μια πόλη χωρίς δέντρα; Σαφώς και όχι!! Στη πόλη θα υποφέρεις περισσότερο γιατί δεν υπάρχει τίποτα γύρω σου που να μειώνει τη θερμοκρασία, να προκαλεί δροσιά και να σε προστατεύει.

Θεωρώ ότι η λύση είναι μία με δύο σκέλη: Να υπάρξει άμεση αναδάσωση καμμένων και γυμνών περιοχών και να μειωθεί το ποσοστό των ανθρώπων που ζουν στις πόλεις.

Χωρίς δάση η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι βροχοπτώσεις μειώνονται. Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει ισχυρά κίνητρα σε επιχειρηματίες να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην επαρχία και σε εργολάβους να χτίσουν φτηνές κατοικίες. Όταν ο άνθρωπος έχει εργασία και κατοικία και δημιουργηθεί οικονομική ζωή στην επαρχία πολλοί είναι αυτοί που θα φύγουν από τις μεγαλουπόλεις για να ζήσουν στην επαρχία.

Μην ξεχνάμε ότι το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής πλασάρεται από τα ίδια άτομα που μας είπαν ότι το χρηματιστήριο είναι ισχυρό για να επενδύσει κάποιος, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η σωτηρία μας, το ευρώ είναι ευλογία, τα εμβόλια για τον κορωνοϊό ωφελούν κ.α. Δηλαδή από το πολιτικό κατεστημένο της χώρας. Είναι πιόνια των αφεντικών της νέας τάξης πραγμάτων και εξαγοράζονται με διάφορους τρόπους για να μας κοροϊδεύουν για να δεχτούμε τη δουλοποίηση μας.

Δείξτε τους ότι δεν πιστεύετε το παραμύθι τους. Ασκήστε δριμεία κριτική για να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα μοχθηρά τους σχέδια και να τα μεταφέρουν στο μέλλον. Πιέστε τους να δημιουργήσουν πνεύμονες πράσινου, να προστατεύσουν τα δάση και να δημιουργήσουν ελκυστικές συνθήκες διαβίωσης στην επαρχία.

Όλα γίνονται φίλοι μου! Αρκεί να δράσουμε ως ενεργοί πολίτες και όχι ως άβουλα πειθήνια όντα!!!

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

By Έλληνας Πατριώτης

Απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ