Πρέσβης ε.τ Λ. Χρυσανθόπουλος: «Ξεκίνησε “Προληπτική” επιστράτευση στην Ελλάδα λόγω της έντασης Ισραήλ – Ιράν. Έχουν σταλεί ήδη προσκλήσεις» (Video)

Οι «Αντιθέσεις» άνοιξαν την αυλαία των εκπομπών τους για την τηλεοπτική περίοδο 2024-2025 σε μια οριακή συγκυρία δραματικών εξελίξεων για την Μέση και την ευρύτερη Ανατολή, την Μεσόγειο και τις παγκόσμιες γεωστρατηγικές προεκτάσεις. Ωστόσο το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα όσα αποκάλυψε ο κ. Χρυσανθόπουλος στην εκπομπή για τις επιστρατεύσεις στην Ελλάδα.

Ο Γνωστός Πρέσβης επί τιμή ανακοίνωσε στην εκπομπή ότι ήδη έχουν ξεκινήσει να αποστέλλονται επίσημες προσκλήσεις για προληπτική επιστράτευση, λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσανθόπουλος ανέφερε:

«Μου ήρθε σήμερα από έναν φίλο μου, με ημερομηνία 1η Οκτωβρίου, μια πρόσκληση για προληπτική επιστράτευση λόγω της αυξανομένης έντασης στη Μέση Ανατολή η οποία γράφει “Λόγω της έντασης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν καλείστε σε προληπτική επιστράτευση για τη προάσπιση της εθνικής ασφάλειας και τη προετοιμασία του ελληνικού στρατού”. Υπογράφει ο Υποστράτηγος κ. Πιτσιλής»

«Άρα ήρθαν οδηγίες στο Υπουργείο Άμυνας να κάνουν ότι είναι δυνατό γιατί θα υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις. Εδώ δεν κάνουμε προληπτικές επιστρατεύσεις για τα προβλήματα με τους Τούρκους και ξαφνικά γίνεται, μετά από πολύ καιρό και μάλιστα στις προσκλήσεις αναφέρεται και συγκεκριμένος λόγος…»

Δείτε τα video’s:

Στο πρώτο video δείτε μετά το 2:24:00

Βεβαίως όλα αυτά που ακούστηκαν στην εκπομπή δεν πρέπει να μας προκαλούν έκπληξη καθώς πριν 3 χρόνια όλοι θυμόμαστε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε συνάψει μια από τις μεγαλύτερες αμυντικές συμφωνίες με το Ισραήλ, οι λεπτομέρειες της οποίας δεν ήρθαν στη δημοσιότητα μέχρι σήμερα. Άρα ίσως η αμοιβαία συνδρομή σε περίπτωση πολέμου, είναι ήδη στο τραπέζι…όσο οι Έλληνες ασχολούνταν με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ…

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

By Έλληνας Πατριώτης

Απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ