Μελέτη ΣΟΚ επιβεβαιώνει την ύπαρξη αυτοσυναρμολογούμενων νανοσωματιδίων στα εμβόλια mRNA κατά της Covid-19…(Video’s & Φωτογραφίες)

Πηγές: Infowars & International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research

Από τον Sean Miller

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Μια μελέτη που έχει ελεγχθεί από ομοτίμους και δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο κατέγραψε την τεχνολογία αυτοσυναρμολογούμενων νανοσωματιδίων εντός των εμβολίων γονιδιακής θεραπείας mRNA κατά της Covid, κάτι που προηγουμένως είχε αναδειχθεί πολλές φορές από επιστήμονες αλλά τώρα επιβεβαιώνεται μέσω τεκμηριωμένης επιστημονικής έρευνας που αν και δημοσιεύθηκε μέσα στο καλοκαίρι, εντούτοις θάφτηκε από τα Μ.Μ.Ε παγκοσμίως…και φυσικά και στην Ελλάδα.

Τα ευρήματα είναι παρόμοια με μια προηγούμενη μελέτη του 2022, η οποία επίσης τεκμηρίωσε την παρουσία αυτοσυναρμολογούμενων νανοσωματιδίων στα εμβόλια της Pfizer κατά της Covid-19.

«Εκτός από την κυτταρική τοξικότητα, τα ευρήματά μας αποκαλύπτουν πολυάριθμες — της τάξης των 3~4 x106 ανά χιλιοστόλιτρο του ενέσιμου — ορατές τεχνητές αυτοσυναρμολογούμενες οντότητες που κυμαίνονται από περίπου 1 έως 100μm, ή περισσότερο, πολλών διαφορετικών σχημάτων. Υπήρχαν κινούμενες οντότητες τύπου σκουληκιού, δίσκοι, αλυσίδες, σπείρες, σωλήνες, δομές ορθής γωνίας που περιείχαν άλλες τεχνητές οντότητες μέσα τους και ούτω καθεξής. Όλα αυτά είναι υπερβολικά πέρα ​​από κάθε αναμενόμενο και αποδεκτό επίπεδο μόλυνσης των ενέσιμων προϊόντων κατά της COVID-19 και οι μελέτες επώασης αποκάλυψαν την προοδευτική αυτοσυναρμολόγηση πολλών τεχνητών δομών», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Περίληψη».

Αυτό που μπορεί να είναι πιο ανησυχητικό από τις αυτοσυναρμολογούμενες δομές είναι το γεγονός ότι μεγάλωσαν με την πάροδο του χρόνου, ενώ περιστασιακά εξαφανίζονται και επανεμφανίζονται.

«Καθώς ο χρόνος προχωρούσε κατά τη διάρκεια της επώασης, απλές μονοδιάστατες και δισδιάστατες δομές σε διάστημα δύο ή τριών εβδομάδων έγιναν πιο περίπλοκες σε σχήμα και μέγεθος και εξελίσσονταν σε στερεοσκοπικά ορατές οντότητες τρισδιάστατων. Έμοιαζαν με νήματα, κορδέλες και ταινίες άνθρακα νανοσωλήνων, μερικά φαίνονται ως διαφανείς, λεπτές, επίπεδες μεμβράνες και άλλα ως τρισδιάστατες σπείρες και αλυσίδες με χάντρες. Μερικά από αυτά φαινόταν να εμφανίζονται και στη συνέχεια να εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Περίληψη».

Οι ερευνητές συμπέραναν από αυτά τα ευρήματα ότι η νανοτεχνολογία είναι ένα συστατικό στις «εξωγήινες» δόσεις γονιδιακής θεραπείας, αλλιώς εμβόλια κατά της Covid – 19.

«Οι παρατηρήσεις μας υποδηλώνουν την παρουσία κάποιου είδους νανοτεχνολογίας στα ενέσιμα προϊόντα COVID-19», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Περίληψη».

Ενώ η νανοτεχνολογία στα εμβόλια κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020 με τις ενέσεις Covid, η ανάπτυξη πήρε χρόνια ή ίσως δεκαετίες. Το 2015 ο Alex Jones και ο Dr. Edward Group εξέθεσαν αυτήν την «εξωγήινη» τεχνολογία.

Μετά την κυκλοφορία των εμβολίων κατά του Covid, ο Alex Jones και ο Dr. Lee Merrit εξέθεσαν την παρουσία νανοτεχνολογίας και σε αυτά.

Ο Γκρεγκ Ρις του Infowars δημιούργησε πολλά βίντεο σχετικά με το θέμα της νανοτεχνολογίας και στις ενέσεις Covid.

Οι συγγραφείς της μελέτης έκαναν μια εισαγωγή στην έρευνά τους εξηγώντας ότι ο παράγοντας mRNA του εμβολίου κατά της Covid-19 και μόνο ήταν ύποπτος για την πρόκληση περίεργων αποτελεσμάτων από την αρχή.

«Στις πρώτες μέρες της ώθησης του πληθυσμού της γης στο παγκόσμιο πείραμα «εμβόλιο» για τον COVID-19, ένας μικρός αριθμός γιατρών και ανεξάρτητων ερευνητών άρχισαν να εκφράζουν ανησυχίες για την παρατηρούμενη αναποτελεσματικότητα, ακόμη και αρνητική επίπτωση, των ενέσιμων τροποποιημένων RNA », ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Εισαγωγή».

Συγκεκριμένα, οι συγγραφείς χρησιμοποίησαν τον όρο «τροποποιημένο-RNA» καθώς τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Moderna για την εξωτική τεχνολογία εξηγούν αυτό που συνήθως ονομάζεται mRNA (αγγελιοφόρος RNA) είναι στην πραγματικότητα τροποποιημένο αγγελιοφόρο RNA ή mmRNA .

Οι ερευνητές συζήτησαν επίσης την τεκμηριωμένη βλάβη που προκλήθηκε ανά περίπτωση από τα εμβόλια.

«Στον απόηχο του προγράμματος μαζικού εμβολιασμού, ήδη από τον Μάρτιο του 2021 και τους επόμενους μήνες, σημαντικές αυξήσεις σε υπερβολικούς θανάτους από «άγνωστες» αιτίες και σοβαρά επακόλουθα —θρόμβοι αίματος, ανεξήγητη αιμορραγία, πολλαπλές βλάβες οργάνων (και αποτυχία) Ξαφνικές ανακοπές (καρδιοτοξίνες) και καρδιακές παθήσεις, καρκίνοι του αίματος, συμπεριλαμβανομένης της λευχαιμίας και του λεμφώματος, μια σειρά από άλλους «turbo» καρκίνους, αποβολές, νευρολογικές και αυτοάνοσες διαταραχές, για να αναφέρουμε μερικές, έχουν εμφανιστεί σε ασθενείς», αναφέρει η μελέτη στην «Εισαγωγή».

Η μελέτη συζήτησε επίσης την «εξωτική – εξωγήινη» φύση των εμβολίων των εταιρειών Pfizer και Moderna σε σύγκριση με τις άλλες εταιρείας παρασκευής.

«Η προκαταρκτική ανάλυση του περιεχομένου έδειξε ότι τα προϊόντα Pfizer και Moderna ήταν ουσιαστικά διαφορετικά από τα άλλα ενέσιμα για την COVID-19 — AstraZeneca και Novavax», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Εισαγωγή».

Οι ερευνητές παρείχαν μικροσκοπικές εικόνες των αυτοσυναρμολογούμενων νανοσωματιδίων στην ενότητα «Αποτελέσματα» της μελέτης .

Ίσως το πιο ανησυχητικό, ωστόσο, είναι ότι οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες (EMF), ο ίδιος τύπος ακτινοβολίας που παράγεται από τα συστήματα κινητών τηλεφώνων, φάνηκε να επηρεάζει την αυτοσυναρμολογούμενη νανοτεχνολογία για να χτίσει αυτό που περιέγραψαν ως «δομή που μοιάζει με μαγνητικό νανορομπότ».

«Διάφορες σπείρες εμφανίστηκαν παροδικά κατά τη διάρκεια 2 ~ 6 μηνών επώασης, ειδικά σε απεσταγμένο νερό. Μια μαγνητική δομή που μοιάζει με νανορομπότ εμφανίστηκε σε περίπου 180 ημέρες επώασης και εξαφανίστηκε αργότερα σε απεσταγμένο νερό. Ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο από έναν ασύρματο επαναφορτιστή φάνηκε ειδικά για να διεγείρει το δείγμα της Pfizer να αναπτύξει νήματα τόσο άφθονα σε αριθμό όσο και με διαρκή δομική ακεραιότητα σε απεσταγμένο νερό και φυσιολογικό ορό. Το Pfizer 2 για παιδιά, που δεν εκτίθεται σε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, είναι αρχικά πιο αραιωμένο από το Pfizer 1 για ενήλικες, επομένως η αναπτυξιακή τάση φάνηκε να μιμείται εκείνη της Moderna. Ενώ η Moderna δεν παρήγαγε άφθονες νηματοειδείς δομές σε σύγκριση με την Pfizer, η Moderna έδειξε σχετικά πιο νηματοειδείς δομές και αυτές που ήταν πιο βιώσιμες στο υποχλωριώδες ασβέστιο», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Αποτελέσματα».

Οι ερευνητές τεκμηρίωσαν τις αλλαγές της νανοτεχνολογίας για πάνω από ένα χρόνο.

Οι σπειροειδείς δομές απεικονίζονται εδώ.

Οι ερευνητές τεκμηρίωσαν επίσης δομές σε σχήμα αλυσίδας.

Οι ερευνητές κατέγραψαν σε βάθος την παράξενη συμπεριφορά της τεχνολογίας που παρατήρησαν εντός των εμβολίων. Παρόμοια με μια μορφή ζωής, όπως σημειώνουν, οι δομές πέρασαν από διάφορα στάδια αλλαγών κατά την πάροδο του χρόνου και των διαφορετικών εποχών.

«Σε αυτό που φαινόταν να είναι το κορυφαίο στάδιο της αναπτυξιακής δραστηριότητας, τα ενέσιμα δείγματα έπρεπε να τροφοδοτούνται πιο συχνά με νερό για να μην πεθάνουν. Αυτό συνέβαινε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, όταν οι σχηματισμοί που περιγράφηκαν παραπάνω έμοιαζαν πιο ενεργοί. Κοντά στο τελευταίο μέρος αυτού που περιγράφουμε ως το στάδιο της μέγιστης δραστηριότητας —μετά από περίπου 150 ~ 180 ημέρες επώασης— συγκεκριμένα μαγνητικά βιο-νανορομπότ τύπου φυκών, όπως πηνία, σκούρες ακανόνιστες σπείρες, εμφανίστηκαν κοντά στο κάτω μέρος του μέσου (Εικόνα 14). Μετά από αυτή την περίοδο, αυτού του είδους οι δομές συνέχισαν να διατηρούν το σχήμα τους μέχρι την ημέρα περίπου 366 (και συνεχίστηκαν μέχρι αυτή τη στιγμή) στις μελέτες επώασης της Pfizer, παρουσιάζοντας ελαφρώς μετουσιωμένα νήματα να βλασταίνουν. Ορισμένα από αυτά τα νημάτια έχουν την εμφάνιση κοίλων δεσμίδων σωλήνων που διακλαδίζονται προς τα έξω (Εικόνες 15 και 16)», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Αποτελέσματα».

«Τα αιωρούμενα νήματα, ειδικά στο δείγμα της Pfizer σε απεσταγμένο νερό, μεταμορφώθηκαν σε μερικές διακλαδιζόμενες φιγούρες και, στη συνέχεια, μεταμορφώθηκαν ξανά σε κοίλες διαφανείς επιμήκεις κορδέλες ή λεπτούς σωλήνες, όπως στις εικόνες της συμμετέχουσας που αναπτύχθηκε από τα εκχυλίσματα του δέρματός της. (Εκχυλίσματα δέρματος από ένα εμβόλιο της Moderna θα παρουσιαστούν ξανά σε επόμενο έγγραφο)», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Αποτελέσματα».

Η νανοδραστηριότητα συνεχίστηκε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Στο τελικό στάδιο, περίπου την ημέρα 337, εμφανίστηκαν γνωστά νήματα στο μεσαίο στρώμα του δείγματος της Pfizer σε απεσταγμένο νερό. Ανάλογα με τα υλικά, άλλα επέπλεαν κοντά στο κάτω μέρος του μέσου, άλλα στη μέση. Διαφανείς δέσμες κοίλων σωλήνων που έμοιαζαν με σύρμα εμφανίστηκαν να επιπλέουν στην επιφάνεια του μέσου, ακριβώς όταν εμφανίστηκε το εκχύλισμα δέρματος 2 (Ε2) και άλλαξαν σε νήμα με άκρο ατρόποδο (όπως τη μορφή μιας άγκυρας για σύνδεση με έναν νευρώνα) ή κυρτωμένες ραβδωτές κορδέλες ρίχνοντας φυσαλίδες. Δείτε τα Σχήματα 15, 16, 17 και 18 για λεπτομέρειες», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Αποτελέσματα».

«Οι δομές στο δείγμα της Moderna φάνηκαν να αναπτύσσονται πιο γρήγορα από αυτές στο δείγμα της Pfizer, (ίσως επειδή η Moderna περιελάμβανε υψηλότερη συγκέντρωση σωματιδίων). Με τον ίδιο τρόπο, οι δομές της Moderna εξαφανίστηκαν επίσης πιο γρήγορα. Σε φυσιολογικό ορό με τη Moderna, αυτοσυναρμολογούμενες δομές εμφανίστηκαν στο κάτω στρώμα με περισσότερες τεχνητές φιγούρες που μοιάζουν με τσιπ να αναδύονται πιο γρήγορα και με αφθονία, αλλά με λιγότερο ανεπτυγμένα νήματα και πηνία (Εικόνα 19)», ανέφερε η μελέτη στα «Αποτελέσματα». τμήμα.

Οι ερευνητές παρατήρησαν την επανεμφάνιση ορισμένων δομών ένα χρόνο μετά την έναρξη της διαδικασίας.

«Στο τελευταίο στάδιο της επώασης της Moderna (ημέρα 630) σε απεσταγμένο νερό, τα νανοσωματίδια επανεμφανίστηκαν να επιπλέουν και πάλι όπως είχε προηγουμένως παρατηρηθεί κατά τις αρχικές μικροσκοπικές παρατηρήσεις πριν ξεκινήσει η καλλιέργεια. Αυτή η επανεμφάνιση υποδηλώνει ένα μοτίβο ανακύκλωσης που περιγράφουμε αργότερα σε ένα προτεινόμενο μοντέλο στο Σχήμα 27. Ενώ η Moderna έδειξε μόνο μερικές νηματοειδείς δομές με μοναδικά διαχωρισμένα άκρα και μερικές δέσμες χαλαρών λεπτών διαφανών νανοσυρμάτων, η Pfizer, αντίθετα, έδειξε πολύ λίγα νανοσωματίδια να επιπλέουν σε κοντινή απόσταση από τα νήματα ή τις κορδέλες, αλλά σε ένα φόντο καθαρό σε μεγάλο βαθμό από τα γύρω νανο-συντρίμμια», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Αποτελέσματα».

Η μελέτη περιελάμβανε ένα μοντέλο που απεικονίζει τη συμπεριφορά που επέδειξε η νανοτεχνολογία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα εξωτικά αυτοσυναρμολογούμενα νανοσωματίδια είναι ανεξάρτητα και δεν πρέπει να συγχέονται με τα νανοσωματίδια λιπιδίων που χρησιμοποιούνται για την ενθυλάκωση του τροποποιημένου αγγελιαφόρου RNA. Τα νανοσωματίδια λιπιδίων έχει βρεθεί ότι είναι επιβλαβή από τους γιατρούς.

Όσον αφορά τη μελέτη του 2022 , αυτοί οι ερευνητές ανακάλυψαν ένα παρόμοιο φαινόμενο που μοιάζει με την προαναφερθείσα έρευνα.

«Μετά από μεγάλα διαστήματα παρατήρησης υπό οπτικό μικροσκόπιο, χρησιμοποιώντας διαφορετικά φίλτρα φωτός και ποιότητες μεγέθυνσης, αντικείμενα συμβατά με την εμφάνιση του γραφενίου έχουν παρατηρηθεί σε διαφορετικά στρώματα του δείγματος. Επιπλέον, ορισμένα αντικείμενα τετραγωνικής εμφάνισης που αυτοσυναρμολογούνται σε ζιγκ-ζαγκ διατάξεις παρατηρούνται ορατά σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, μετά την σχεδόν ολική εξάτμιση των δειγμάτων, αυτή η εξέλιξη στα δείγματα εξέθεσε πιο περίπλοκες δομές που θυμίζουν τεχνητά πρότυπα τυπικής τεχνολογίας μικροδικτύων ενδοσωματικού δικτύου, όπως αναφέρεται σε διάφορες δημοσιεύσεις από την επιστημονική βιβλιογραφία», ανέφερε η μελέτη του 2022 στο την ενότητα «Περιγραφή και επεξεργασία των δειγμάτων που αναλύθηκαν».

Η μελέτη του 2022 είχε πολλές μικροσκοπικές εικόνες της εξωτικής τεχνολογίας και συγκρίσεις με παρόμοια τεχνολογία τεκμηριωμένη στην υπάρχουσα επιστημονική βιβλιογραφία.

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

By Έλληνας Πατριώτης

Απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ