Η κ. Βούλτεψη πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη κάνοντας περίεργες και εξωθεσμικές συνεννοήσεις με γνωστό Πακιστανό συνδικαλιστή, «άνθρωπο της πακιστανικής πρεσβείας». Θα αφυπνισθείς Έλληνα…;

Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε η κυρία Βούλτεψη τηλεφωνεί και συνομιλεί με μέλος του πακιστανικού Συλλόγου «Ασιάνα». Η ίδια κάνει λόγο για «άθλια εκστρατεία κατασυκοφάντησής […]στο πλαίσιο ενός ακροδεξιού εμφύλιου πολέμου μέχρις εσχάτων και μιας ανελέητης μάχης επικράτησης και επηρεασμού του ακροδεξιού ακροατηρίου»...ωστόσο το τηλεφώνημα και όσα ακούγονται στο video προκαλούν ερωτηματικά που δεν έχουν απαντηθεί από την κυβέρνηση…

Ο Πακιστανός συνδικαλιστής ακούγεται να λέει ότι «έχει συζητήσει με τον γιο» της κ. Βούλτεψη (ο οποίος είναι δικηγόρος) για 20.000 άτομα που βρίσκονται στην Ελλάδα και «περιμένουν» την εξάμηνη παράταση στη νομιμοποίηση τους. Για τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Μετανάστευσης, Μάνο Λογοθέτη, ο Πακιστανός ακούγεται να λέει «πες του Μάνου να έρθω να τον δω», ενώ μετά τις περίεργες «χάρες» που ζητάει για λογαριασμό της κοινότητάς του, δεν σηκώνει κουβέντα για τις 30 Νοεμβρίου λέγοντας επιτακτικά στη Βούλτεψη να παρευρεθεί στα γενέθλια του. «Στο λέω από τώρα, μην κλείσεις τίποτα»της λέει συγκεκριμένα.

Τον χορό των αποκαλύψεων, για το σκανδαλώδες τηλεφώνημα της κ. Βουλτεψη στο γνωστό μέλος του Πακιστανικού Συλλόγου άνοιξε, μεταξύ άλλων, η κ. Ελένη Παπαδοπούλου, Δημοτική Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Η Αθήνα ΜΑΣ». Έγραψε συγκεκριμένα στη πρώτη ανάρτηση για το θέμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Η κα Βούλτεψη πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη να κάνει ΜΗ θεσμικές συνεννοήσεις και να εξυπηρετεί ρουσφέτια Πακιστανών. Είχε το θράσος δε να βγάλει μία κατάπτυστη ανακοίνωση περί δήθεν θεσμικών συνομιλιών στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας, όταν από το βίντεο που κυκλοφορεί αποδεικνύεται ότι η συνομιλία είναι σε επίπεδο ιδιαίτερης οικειότητας, ενώ ακούγεται ότι έχουν γίνει και συνεννοήσεις με τον γιο της κας Βούλτεψη, που είναι δικηγόρος και μη θεσμικός.

Εάν αυτό δεν είναι οικογενειακές business και σκάνδαλο, τότε τι είναι;

Το ότι η πακιστανική κοινότητα χαίρει ιδιαίτερης προστασίας το έχουμε αντιληφθεί. Σήμερα μάθαμε και το γιατί.

Όσες φορές και να επαναλάβει η κα Βούλτεψη τα περί “ακροδεξιάς“, δεν θα καταφέρει ούτε να πείσει ούτε να καλύψει το γεγονός ότι κάνει εξυπηρετήσεις στους Πακιστανούς.

Το ότι η κα Βούλτεψη είναι ακόμη στη θέση της είναι εξοργιστικό.

Ας μην κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι έγινε. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει συμβεί και η κυρία αυτή έπρεπε να έχει εκπαραθυρωθεί χτες. Μαζί με τα ρουσφέτια των Πακιστανών. Αίσχος

Ενώ λίγο αργότερα, επανήλθε καταγγέλλοντας ότι «Το Υπουργείο Μετανάστευσης είναι το συντονιστικό κέντρο του βολέματος των λαθρομεταναστών και της νομιμοποίησης της λαθρομετανάστευσης». Γράφοντας τα εξής:

«Η κυβέρνηση κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει με τα τηλεφωνήματα της Βούλτεψη και εξακολουθεί να προκαλεί. Κουβέντα στα ΜΜΕ. Ακρα του τάφου σιωπή. Σαν να μην έγινε τίποτα. Σου λένε άστο να περάσει, να ξεχαστεί. Δεν ξεχνιέται.

20.000 περιμένουν τις ρυθμίσεις της Βούλτεψη, είπε ο φίλος της ο Πακιστανός. 20.000 που είναι ήδη εδώ. Μία ολόκληρη πακιστανική αντρική πόλη μέσα στην Ελλάδα περιμένει τις εξυπηρετήσεις της κας Βούλτεψη και της κυβέρνησης.

Το Πακιστάν είναι μία από τις χώρες που δεν δέχεται πίσω τους Πακιστανούς υπηκόους της που απελαύνονται, γιατί έχουν μπει στην χώρα μας παράνομα. Πηγαίνουν εκεί τα αεροπλάνα και γυρίζουν πίσω όπως πήγαν με τους Πακιστανούς. Και αντί η κυβέρνηση να έχει ήδη επιβάλει κυρώσεις στο Πακιστάν, κάνει και εξυπηρετήσεις στους υπηκόους του που έχουν μπει παράνομα στη χώρα.

Αυτό το Υπουργείο Μετανάστευσης είναι το συντονιστικό κέντρο του βολέματος των λαθρομεταναστών και της νομιμοποίησης της λαθρομετανάστευσης. Κλείσιμο χτες. Και η κα Βούλτεψη άμα τους αγαπάει τόσο να πάρει και τον γιο της να πάνε να ζήσουν στο Πακιστάν. Όπου έχουν και καλούς φίλους.

Αρκετά.»

Ο κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε ολόκληρο το βίντεο ζωντανής διαδικτυακής εκπομπής που παρουσίαζαν οι δυο Πακιστανοί. Το τηλέφωνο ενός εξ αυτών χτύπησε και στην άλλη γραμμή ήταν η κυρία Βούλτεψη, με τη συνομιλία να διεξάγεται παράλληλα με τη ζωντανή εκπομπή, όπως είδαμε παραπάνω.

Ο δημοσιογράφος κατηγόρησε την υπουργό ότι κάνει δουλειές με τον αλλοδαπό –«άνθρωπο της πακιστανικής πρεσβείας», όπως τον χαρακτηρίζει, «του δίνει ραπόρτο» και «δείχνει τέτοια θέρμη και προθυμία να τον εξυπηρετήσει».

Το μεταναστευτικό, υποστήριξε ο κ. Μπογδάνος, «είναι τεράστια μπίζνα, από την οποία βγάζουν πολλά χρήματα άνθρωποι αυτής της κυβέρνησης», ενώ ενέπλεξε στην υπόθεση και τον δικηγόρο γιο της υφυπουργού, τον γενικό γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής Μάνο Λογοθέτη και τον Χρήστο Γιαννάκη της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Ο κ. Μπογδάνος έκανε λόγο για «αμείλικτα ερωτήματα», ζήτησε την άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού, την παραίτηση της κυρίας Βούλτεψη και την άμεση έναρξη έρευνας από τον εισαγγελέα «για παράνομες πράξεις».

Από την πλευρά της, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, περνώντας στην αντεπίθεση, με γραπτή δήλωσή της αλλά και σε τηλεοπτική της συνέντευξη επιτέθηκε στον πρώην συνάδελφό της: «Νομίζει ότι έβγαλε λαβράκι από μια συνήθη συνομιλία -χρησιμοποιώντας μάλιστα αυτά που λέει ο ένας μόνο συνομιλητής και χωρίς να γνωρίζει την απάντηση-, εξάγοντας δικά του αυθαίρετα συμπεράσματα που αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του, να γνωρίζει πως το ψέμα και η διαστροφή έχουν κοντά ποδάρια».

Έκανε λόγο για «πόλεμο μεταξύ ακροδεξιών φατριών», κατήγγειλε «αήθη επίθεση» και στην οικογένειά της, ενώ σημείωσε ότι ο συγκεκριμένος Πακιστανός «εκπροσωπεί νόμιμους μετανάστες».

Το υπουργείο, σύμφωνα με την ίδια, «συνομιλεί εδώ και πολλά χρόνια θεσμικά με όλες τις κοινότητες και τους προέδρους τους, οι οποίοι μεταφέρουν τα αιτήματα και τα προβλήματα των ανθρώπων που εκπροσωπούν».

«Δεν είναι καλή αυτή η εικόνα. Η κ. Βούλτεψη έβγαλε ανακοίνωση που είπε ότι ήταν θεσμική συζήτηση και τέθηκαν κάποια αιτήματα», σχολίασε στο MEGA ο βουλευτής ΝΔ Θάνος Πλεύρης, προσπαθώντας να κατεβάσει τους τόνους για ένα σκάνδαλο που θα έπρεπε ήδη να υπάρχουν παραιτήσεις.

Μάλλον μπερδεύτηκε ο κ. Πλεύρης προσπαθώντας και να δικαιολογήσει την κυρία Βούλτεψη και να τονίσει το σύνηθες υποτιθέμενο «αντιμεταναστευτικό» προφίλ του. Ή ήταν «θεσμική συζήτηση» ή «δεν είναι καλή εικόνα». Και τα δύο μαζί δεν γίνονται κ. «καταδρομέα»…

«Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι είναι σαφής η θέση της ελληνικής κυβέρνησης, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μείωση της σκληρής μεταναστευτικής πολιτικής που έχουμε. Η νόμιμη μετανάστευση που γίνεται με οργανωμένο τρόπο – κι αν η συζήτηση αφορά τέτοιο σκέλος – είναι αυτό που επιδιώκουμε όλοι. Σε καμία περίπτωση κόσμος που μπαίνει παράνομα δεν μπορεί να παίρνει άδεια παραμονής», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

By Έλληνας Πατριώτης

1 Comment

Απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ