Διάσημος καρδιολόγος εγείρει συναγερμό μετά τη δημοσίευση μελέτης στην οποία εντοπίστηκε αύξηση πάνω από 1.236% της υπερβάλλουσας θνησιμότητας από καρδιακές ανακοπές. Καλεί να αποσυρθούν όλα τα προϊόντα mRNA…

Ο McCullough πραγματοποίησε μια διερευνητική ανάλυση δεδομένων αξιολογώντας τους θανάτους από καρδιακή ανακοπή μετά την εκστρατεία εμβολιασμού κατά του Covid στην κομητεία King της Ουάσιγκτον.

Η ομάδα των ερευνητών, με επικεφαλής τον McCullough, αποκάλυψε στοιχεία μιας συγκλονιστικής αύξησης της υπερβάλλουσας θνησιμότητας από καρδιοπνευμονική ανακοπή που αντιστοιχεί σε υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού.

«Σε εθνικό επίπεδο, η μελέτη μας υπολογίζει 49.240 υπερβολικές θανατηφόρες καρδιοπνευμονικές ανακοπές μεταξύ 2021 και 2023», ανακοίνωσε την Πέμπτη ο McCullough σε ανάρτησή του στο X. Ενώ στην ίδια ανάρτηση τονίζει πως «εντοπίστηκε μια ισχυρή οικολογική και χρονική συσχέτιση μεταξύ της αύξησης της υπερβάλλουσας θνησιμότητας από καρδιοπνευμονική ανακοπή και της εκστρατείας εμβολιασμού για τον COVID-19».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δρ. Peter McCullough στο Twitter:

«Η τελευταία μας μελέτη με αξιολόγηση από ομότιμους κριτές, αποκαλύπτει μια αύξηση 1.236% στους υπερβάλλοντες θανάτους από καρδιακή ανακοπή μετά την εκστρατεία εμβολιασμού για τον COVID-19 στην Κομητεία Κινγκ της Ουάσιγκτον.

Παρατηρήσαμε μια εντυπωσιακή τετραγωνική αύξηση στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα από καρδιοπνευμονική ανακοπή που αντιστοιχεί σε υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού. Σε εθνικό επίπεδο, η μελέτη μας υπολογίζει 49.240 υπερβάλλουσες θανατηφόρες καρδιοπνευμονικές ανακοπές μεταξύ 2021 και 2023. Εντοπίστηκε μια ισχυρή οικολογική και χρονική συσχέτιση μεταξύ της αύξησης της υπερβάλλουσας θνησιμότητας από καρδιοπνευμονική ανακοπή και της εκστρατείας εμβολιασμού για τον COVID-19.»

Η μελέτη του γνωστού καρδιολόγου αξιολογήθηκε από ομοτίμους και δημοσιεύτηκε στο Journal of Emergency Medicine: Open Access.

Η ομάδα υπολόγισε τους υπερβάλλοντες θανάτους με βάση τη γραμμή τάσης θνησιμότητας από καρδιοπνευμονική ανακοπή τη χρονική περίοδο 2015-2020.

Στη συνέχεια, οι ερευνητές συνέκριναν αυτά τα δεδομένα με τα στοιχεία θνησιμότητας από καρδιοπνευμονική ανακοπή μετά την έναρξη των εμβολιασμών στην κομητεία King που είχε υψηλά ποσοστά εμβολιασμένων.

Τα ευρήματά τους ήταν άκρως ανησυχητικά.

Εξετάζοντας τα ποσοστά εμβολιασμού, ο McCullough και η ομάδα του διαπίστωσαν ότι το 98% του πληθυσμού της King County έλαβε τουλάχιστον μία δόση εμβολίου Covid έως το 2023.

Οι ερευνητές εντόπισαν περαιτέρω περίπου 589.247 επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 στην κομητεία King, έως τις 2 Αυγούστου 2024.

Εξετάζοντας τις συμμετοχές στο EMS το 2021-2022 στην κομητεία King, ο McCullough και οι συνεργάτες του βρήκαν σημαντική αύξηση (35,34%) από το 2020 και κατά 11% από τα χρόνια πριν από την πανδημία.

Οι συγγραφείς αναφέρουν πως «Τα κρούσματα «προφανούς θανάτου» κατά την άφιξη του EMS αυξήθηκαν κατά 19,89% το 2020, 36,57% το 2021 και 53,80% το 2022 σε σύγκριση με τον μέσο όρο των ετών 2017-2019».

Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη αύξηση που συνέχισε να αυξάνεται δραματικά κατά τη διάρκεια και μετά την πανδημία.

Οι ερευνητές συνέχισαν να αναφέρουν ότι υπάρχει «25,7% αύξηση στις συνολικές καρδιοπνευμονικές ανακοπές και 25,4% αύξηση στη θνησιμότητα από καρδιοπνευμονική ανακοπή από το 2020 έως το 2023 στην κομητεία King, WA».

Χρησιμοποιώντας τη στατιστική τους ανάλυση, οι ερευνητές υπολόγισαν ότι οι θανατηφόρες καρδιοπνευμονικές ανακοπές έχουν αυξηθεί μεταξύ των εμβολιασμένων κατά του Covid ατόμων κατά ένα επιβλητικό 1.236% από το 2020 έως το 2023.

Ο αριθμός αυξήθηκε από 11 υπερβάλλοντες θανάτους (95% CI: -12, 34) το 2020, σε 147 υπερβάλλοντες θανάτους (95% CI: 123, 170) το 2023.

Το σημαντικό εύρημα που ο McCullough και οι συνεργάτες του αναφέρουν, είναι ότι «παρατηρήθηκε μια τετραγωνική αύξηση της υπερβολικής θνησιμότητας από καρδιοπνευμονική ανακοπή με υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού για τον COVID-19».

Ο McCullough και η ομάδα του διαπίστωσαν επίσης ότι η αύξηση των υπερβαλλόντων θανάτων από καρδιοπνευμονική ανακοπή ήταν τόσο σοβαρή που το ζήτημα μείωσε τον πληθυσμό της Κομητείας King County.

Ο γενικός πληθυσμός της κομητείας King μειώθηκε απότομα κατά 0,94% (21.300) το 2021, αποκλίνοντας από το αναμενόμενο μέγεθος πληθυσμού.

Η εφαρμογή του μοντέλου από αυτά τα δεδομένα σε ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες απέδωσε 49.240 επιπλέον θανατηφόρες καρδιοπνευμονικές ανακοπές από το 2021-2023.

Η επιστημονική ομάδα προειδοποιεί ότι τα ευρήματα της μελέτης αποκαλύπτουν μια «σημαντική οικολογική και χρονική συσχέτιση μεταξύ των υπερβολικών θανατηφόρων καρδιοπνευμονικών ανακοπών και της εκστρατείας εμβολιασμού για τον COVID-19».

Ως αποτέλεσμα των ευρημάτων, ο McCullough και η ομάδα του συνιστούν να διεξαχθούν στοχευμένες έρευνες λόγω των τεράστιων επιπτώσεων στη δημόσια υγεία, σύμφωνα με τη μελέτη τους.

Στη συνέχεια, ο Δρ. McCullough έδωσε μια συνέντευξη με τη δημοσιογράφο Liz Wheeler όπου ζήτησε να αποσυρθούν όλα τα «προϊόντα mRNA από την αγορά» και μάλιστα τόνισε ότι θα έπρεπε να έχουν τα αποσύρει οικειοθελώς, ενώ ο FDA θα έπρεπε ήδη να έχει προχωρήσει σε ανάθεση ελέγχου ασφάλειας.

Αυτή η είδηση ​​έρχεται εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών που έχουν να κάνουν με τη σχέση μεταξύ των παρενεργειών των εμβολίων mRNA κατά του Covid και των θανάτων που σχετίζονται με την καρδιά.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με άλλη πρόσφατη μελέτη για τα εμβόλια Covid που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 και δημοσιεύσαμε (εδώ) έχουν ανιχνευθεί τουλάχιστον 55 αδήλωτα χημικά στοιχεία στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, μεταξύ αυτών Βαρέα Μέταλλα…και εξαιρετικά τοξικά ορυκτά σπάνιων γαιών (λανθανίδες). Ενώ σε άλλο άρθρο, εξαιρετικά ανησυχητικό, (εδώ) είδαμε ότι τα νανοσωματίδια λανθανιδών μπορούν να ελέγχουν, να διαβάζουν και να καταγράφουν ασύρματα την έκφραση γονιδίων, καθώς και τη λειτουργία και τη δραστηριότητα των νευρικών κυττάρων του εγκεφάλου…

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

By Έλληνας Πατριώτης

Απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ