Οι εκλογές και η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Πως δρουν οι νεοταξίτες πριν και μετά τις εκλογές…

Οι εκλογές φίλοι μου για τη χώρα μας πέρασαν, μα θα έρθουν κι άλλες. Ας δούμε λίγο νηφάλια πως δρουν οι νεοταξίτες πριν και μετά τις εκλογές, για να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει γύρω μας.

Αρχικά, οι νεοταξίτες επιλέγουν, μέσα από όλο το πολιτικό φάσμα που τους υπηρετεί, το κατάλληλο πρόσωπο και κόμμα, που θα φέρει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο το μέρος της ατζέντας που έχουν αποφασίσει να υλοποιηθεί μετά τις εκλογές.

Το μέρος της ατζέντας περιλαμβάνει ένα γενικό και ένα ειδικό μέρος. Το γενικό μέρος είναι το μέρος που πρέπει να υλοποιηθεί ταυτόχρονα παντού σε όλες τις χώρες. Το ειδικό μέρος είναι το μέρος που αφορά την υλοποίηση σχεδίων μόνο για τη χώρα μας.

Για παράδειγμα…

Η εμφάνιση του κορωνοιού, η ανακήρυξη της πανδημίας, τα λοκντάουν και οι εμβολιασμοί κατατάσσονται στο γενικό μέρος. Η δημιουργία χωρών με μεικτές εθνικότητες, μέσω της παροχής κινήτρων και απαιτούμενης πολιτικής ανοχής, για την εισβολή ατόμων με διαφορετική εθνικότητα και θρησκεία από άλλες χώρες, κατατάσσεται στο γενικό μέρος κ.τ.λ.

Η απόφαση να ιδιωτικοποιηθεί ένα λιμάνι ή ένα αεροδρόμιο ή ένας δημόσιος ή ημικρατικός οργανισμός κατατάσσεται στο ειδικό μέρος. Η υπογραφή μιας συμφωνίας της χώρας μας με άλλη χώρα που έχει διαφορές κατατάσσεται στο ειδικό μέρος, κ.τ.λ.

Για να εκλεγεί ο εκλεκτός τους και το κόμμα της αρεσκείας τους, δίνουν εντολές στα “πιόνια” τους, από όλα τα πολιτικά κόμματα, είτε να συμμαχήσουν μεταξύ τους ή/και να βάλουν υποψήφιο που δεν είναι εκλέξιμος ή/και να δώσουν παροχές και επιδοτήσεις στους πολίτες. Σκαρφίζονται και κάνουν τα πάντα για να εκλεγεί ο εκλεκτός τους!

Ένα από τα πιο σημαντικά μέσα που το καταφέρνουν αυτό είναι τα συστημικά ΜΜΕ. Τα ελέγχουν απόλυτα και τα στρέφουν προς την κατεύθυνση να διαμορφώσουν το κλίμα και τις εντυπώσεις ώστε να εκλεγεί ο εκλεκτός τους για την επόμενη διακυβέρνηση.

Όταν ο κόσμος είναι γενικά αρκετά ευχαριστημένος με έναν κυβερνήτη, ο οποίος παρόλο που είναι “πιόνι” τους δεν είναι ο εκλεκτός τους για την επόμενη διακυβέρνηση, προκαλούν ένα βίαιο εξωτερικό γεγονός όπως μαζικές πυρκαγιές ή βαθιά οικονομική ύφεση, ώστε να δυσαρεστηθεί ο κόσμος και να οδηγηθεί να επιλέξει τον εκλεκτό τους υποψήφιο για την επόμενη διακυβέρνηση.

Μετά τις εκλογές, όταν εκλέγεται ο εκλεκτός τους, πολύ σύντομα ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι και αυτός είναι… “μια από τα ίδια”. Οι υποσχέσεις του για πάταξη της διαφθοράς, για αξιοκρατία και για ανάπτυξη ήταν κούφιες και ψεύτικες. Αφαιρεί απολαβές και διευκολύνσεις, ανεβάζει τους φόρους και κάνει τη ζωή των πολιτών ακόμα πιο δύσκολη για επιβίωση και για εξέλιξη της ζωής τους.

Εντός ενός έτους ξεσπά πάντα μια παγκόσμια “συμφορά”, ( ευλογιά των πιθήκων, πανώλη, κ.α), και ο εκλεκτός τους εφαρμόζει τις πολιτικές αποφάσεις που του δόθηκαν, για να υλοποιηθεί το μέρος της ατζέντας που επέλεξαν τα αφεντικά του να υλοποιηθεί εντός της διακυβέρνησης του. Η δουλειά λοιπόν του εκλεκτού τους , που τώρα είναι ο Μητσοτάκης, είναι να υλοποιήσει εντός της διακυβέρνησης του, το γενικό και ειδικό μέρος της ατζέντας των αφεντικών νεοταξιτών.

Αυτή είναι με λίγα και απλά λόγια φίλοι μου όλη η ιστορία. Και το ερώτημα είναι: Εμείς τι θα κάνουμε;;; Θα ενωθούμε για να τους αντιμετωπίσουμε στην πράξη ή μόνο θα βρίζουμε αυτούς και την μαύρη μας την τύχη; Ελπίζω το πρώτο…

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

By Έλληνας Πατριώτης

Απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ