Ας γνωρίσουμε τη «Μονάδα Unit 8200», ακόμη μια ειδική μυστική μονάδα των Εβραίων. Στη Μέση Ανατολή η έκρηξη των βομβητών ήταν μόνο η αρχή…

Και να που ήρθε η στιγμή να ανακαλύψουμε ακόμη μια ειδική μονάδα των Εβραίων τόσο καλά οργανωμένη και μυστική που ούτε η MOSSAD δεν είχε πρόσβαση στο έργο της!

Η Μονάδα Unit 8200 είναι το ανάλογο της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ή της βρετανικής GCHQ και είναι η μεγαλύτερη μεμονωμένη στρατιωτική μονάδα στις Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας !

Οι δραστηριότητές της αγαπητοί μου όπως αποδείχτηκε κιόλας , είναι άκρως απόρρητες και κυμαίνονται στο φάσμα του ηλεκτρονικού πολέμου , αλλά και σε ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε !!!!!

Το προσωπικό της λέγεται οτι επιλέγεται μεταξύ νέων, περίπου 20 ετών και οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται μέσα από άκρως ανταγωνιστικά προγράμματα που «τρέχουν» στα λύκεια του Ισραήλ αλλά και στα Πανεπιστήμια όλης της χώρας !!!!!

Πολλοί έχουν σταδιοδρομήσει στον αναπτυσσόμενο τομέα της υψηλής τεχνολογίας και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο του Ισραήλ και με λίγα λόγια είναι τα δυνατά μυαλά , η αφρόκρεμα της τεχνολογίας και των εφαρμογών !!!!

Ορισμένες από τις επιχειρήσεις τις οποίες φέρεται να έχει διεκπαιρειώσει αυτή η ομάδα περιλαμβάνουν !!!!

Τη δημιουργία και διασπορά του κακόβουλου ιού Stuxnet με τον οποίο απενεργοποιήθηκε μεγάλο κομμάτι του Ιρανικού πυρηνικού προγράμματος το 2005 !!!

Μια κυβερνοεπίθεση το 2017 στην κρατική εταιρεία τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου Ogero !!!

Την αποτροπή επίθεσης του ISIS σε πολιτικό αεροσκάφος που ταξίδευε από την Αυστραλία προς Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2018 !!!

Πρώην μέλη της Unit 8200 λένε ότι η κουλτούρα της μονάδας μοιάζει με αυτή μιας νεοσύστατης επιχείρησης !!!!

Πολλές μικρές ομάδες που εργάζονται πάνω σε συγκεκριμένα προβλήματα με απεριόριστο βαθμό ελευθερίας , που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την καταστολή του εχθρού έκτος πεδίου μάχης !!!!

Όμως αυτό που έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία και θέλω να δώσετε βάση , έχει να κάνει με το συμβάν με τους βομβητές , στο οποίο αυτά τα … λαμπρά μυαλά δουλέψανε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ για να καταφέρουν αυτό το αιματοκύλισμα !!!

Συμπέρασμα ;;;;;;;

Οι Εβραίοι φίλοι μου ετοιμάζονταν χρόνια ολόκληρα γιαυτην την στιγμή !!!!

Και δεν εννοώ την συγκεκριμένη με τους βομβητές , αλλά για το μεγάλο όνειρο !!!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΔΡΑΗΛ !!!!!

Γιαυτο να γνωρίζετε πως και στην Μεση Ανατολη τίποτα δεν έχει τελειώσει !!!!

Τουναντίον τώρα αρχίζει !!!!

Γιατί ο δικός τους Θεός ήδη βρίσκεται κάτω στην γη , και περιμένουν να τον στρέψουν βασιλιά στο μεγάλο Ισραήλ τους !!!!!

Γιαυτο και είναι και η μοναδικη χώρα στον πλανήτη που δεν έχει καταθέσει τα σύνορα της μέχρι και αυτην την στιγμή στον Ο.Η.Ε !!!!!!

Δεν θέλει πλέον και πολύ μυαλό για να καταλάβετε ότι η …επίθεση της Χαμάς ήταν ένα πολύ καλά οργανωμένο και εκτελεσμένο σχέδιο της καλύτερης μυστικής υπηρεσίας του πλανήτη , την περίφημη Εβραϊκή MOSSAD για να τελειώνει μια και καλή με τους Παλαιστινίους , χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση από την παγκόσμια κοινότητα !!!!!!

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

By Έλληνας Πατριώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ