Η Ελλάδα καταρρέει και οι Έλληνες κινδυνεύουν να εξοντωθούν, όπως οι Ινδιάνοι της βόρειας Αμερικής…! Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Γράφει ο Λευτερης Παπαεμμανουηλ

Πόσο διδακτική είναι η επιστήμη της ιστορίας φίλοι μου! Κάποτε κάποιος είπε ότι: “Ο ιστορικός είναι ο προφήτης του μέλλοντος”. Μια φράση η οποία με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Από μικρός μου άρεσε να διαβάζω ελληνική και διεθνή ιστορία. Όσες καταστάσεις ζούμε σήμερα έχουν επαναληφθεί στο παρελθόν εν πολλάκις απλώς με άλλους πρωταγωνιστές. Η σημερινή εποχή παρομοιάζεται με την εποχή των Ινδιάνων της Αμερικής.

Ο κόσμος που σήμερα έχει αφυπνισθεί και μάχεται για την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού θεωρώ ότι μοιάζει με τους ιθαγενείς της Βόρειας Αμερικής. Ενώ οι ιθαγενείς είχαν το δίκιο με το μέρος τους και ήταν πολυάριθμοι, στο τέλος αποδεκατίστηκαν και χάσανε τα εδάφη τους από τους Εγγλέζους και τους Γάλλους.

Δύο ήταν οι κυριότεροι λόγοι που συνέβη αυτό. Ο ένας λόγος ήταν ότι οι Εγγλέζοι και οι Γάλλοι είχαν πολύ πιο εξελιγμένα όπλα και σε κάθε μάχη αποδεκάτιζαν τους ιθαγενείς. Ο δεύτερος λόγος ήταν η ΜΗ ΈΝΩΣΗ όλων των φυλών. Εάν είχαν ενωθεί θα είχαν κατορθώσει να νικήσουν τους Εγγλέζους και τους Γάλλους. Σε αυτήν την περίπτωση οι αριθμοί θα κέρδιζαν τα προηγμένα όπλα.

Μόνο δύο φορές κατάφεραν οι φυλές και ενώθηκαν κάτω από έναν ηγέτη. Η μία περίπτωση ήταν με τον Πόντιακ και η άλλη με τον Καθιστό Ταύρο. Όσο ζούσαν αυτοί οι ηγέτες, οι ινδιάνοι ιθαγενείς κέρδιζαν τις μάχες. Όταν οι Εγγλέζοι και οι Γάλλοι τους σκότωσαν τότε οι ιθαγενείς ξαναδιασπάστηκαν και συνέχισαν να γνωρίζουν ήττες και να χάνουν τα εδάφη τους.

Από εκείνες τις περίεργες και σκοτεινές εποχές ο κόσμος μας δυστυχώς δεν έγινε ούτε καλύτερος, ούτε πιο δίκαιος, ούτε πιο ηθικός! Ίσως να άλλαξαν τα πρόσωπα, μα οι ρόλοι και κυρίως οι εξουσίες, δεν άλλαξαν συμπεριφορές απέναντι στους λαούς…

Έτσι πιστεύω ότι παθαίνουν και οι αφυπνισμένες δυνάμεις του σήμερα, στη μάχη με το κατεστημένο που υπηρετεί τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είναι διαιρεμένες σε διάφορες πολιτικές ομάδες, οργανισμούς και κινήματα. Επίσης διαθέτουν πολύ λιγότερα “εργαλεία και μέσα” από τους κυβερνώντες, για να προωθήσουν τη φωνή τους και να αντισταθούν.

Πιστεύω φίλοι μου, πως μόνο η ένωση κάτω από την Ελληνική σημαία θα μας σώσει! Όπως έγινε την εποχή του αείμνηστου Χριστοδούλου… Αλλιώς θα μας εξοντώσουν ομάδα – ομάδα, σαν τους Ινδιάνους της βόρειας Αμερικής… Η λύση είναι στα χέρια μας και δεν θα πρέπει να την αφήσουμε να πάει ανεκμετάλλευτη…

Η Ελλάδα καταρρέει αργά αλλά σταθερά ως ενιαία εθνική οντότητα. Η υποταγή γίνεται ύπουλα, αθόρυβα, από μέσα, με τα επιδοτούμενα Μ.Μ.Ε. Ας το συνειδητοποιήσουμε πριν είναι πολύ αργά και ας κάνουμε αυτό που πρέπει. Ο αγώνας είναι δύσκολος αλλά είναι μονόδρομος!!!

Παλεύουμε με ταπεινότητα και μαχητικότητα για ένα καλύτερο αύριο, για μια ζωή με αξιοπρέπεια, για μια κοινωνία με ήθος και ανθρωπιά, για μια πατρίδα ελεύθερη χωρίς εξαρτήσεις. ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ!!! Αρκεί να το θελήσουμε. Τα υπόλοιπα θα βρεθούν στη πορεία…

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

By Έλληνας Πατριώτης

Απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ