Έκκληση Robert F. Kennedy Jr στους Αμερικανούς: «Αν θέλετε να αποφύγετε τον πυρηνικό πόλεμο ψηφίστε Ντόναλντ Τράμπ – Η ψήφος στην Καμάλα Χάρις είναι ψήφος για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»…

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, ο οποίος απέσυρε την υποψηφιότητα του για την προεδρία των Η.Π.Α και στηρίζει τον Τράμπ, απηύθυνε μια βαρυσήμαντη έκκληση με  βιντεοσκοπημένο μήνυμα, αναφέροντας συγκεκριμένα γεγονότα, προς τον αμερικανικό λαό προειδοποιώντας τον ότι η ψήφος στην Καμάλα Χάρις συνιστά ψήφο υπέρ του πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία. Παράλληλα τόνισε πως ο μοναδικός τρόπος για να αποφύγουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι η εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ.

Ο Κένεντι σε ολόκληρο το μήνυμα του ανέφερε αιτιολογημένα επιχειρήματα για το πώς η Καμάλα Χάρις και οι «Δημοκρατικοί» ωθούν τις Η.Π.Α και κατ’ επέκταση την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο σε πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο Κένεντι έδωσε ακόμη και ένα μάθημα ιστορίας για τον εξέχοντα υποστηρικτή της Καμάλα, τον Ντικ Τσένι και τα πολλά ψέματά του που βοήθησαν να ξεκινήσει ο πόλεμος στο Ιράκ με το πρόσχημα τότε να εμποδίσουν τον Σαντάμ Χουσεΐν να απειλήσει τον κόσμο με όπλα μαζικής καταστροφής, τα οποία πλέον έχει αποδειχθεί ότι ΠΟΤΕ δεν υπήρξαν. Κάπως έτσι, με τα ίδια ψέματα, η ίδια κλίκα των παγκοσμιοποιητών προσπαθεί αυτή τη στιγμή να ξεκινήσει έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ο οποίος, σύμφωνα με μελέτη, θα χρειαστεί να διαρκέσει μόνο 73 λεπτά και σε αυτό το διάστημα, σχεδόν 5,8 δισεκατομμύρια ανθρώπινα όντα θα πεθάνουν…

Ακολουθεί το video του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ και στη συνέχεια η απομαγνητοφώνηση στα Ελληνικά:

«Αν θέλετε να αποφύγετε τον πυρηνικό πόλεμο, σας προτρέπω έντονα να ψηφίσετε τον Ντόναλντ Τραμπ. Στην πραγματικότητα, θα έφτανα στο σημείο να πω ότι η ψήφος στην Kamala Harris είναι ψήφος για πυρηνικό πόλεμο.

Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους που το λέω αυτό. Ένας πρώην αντιπρόεδρος, ο Ντικ Τσένι, υποστήριξε την Καμάλα και είπε ότι ήταν τιμή της που είχε την έγκρισή του. Ο Ντικ Τσένι ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από μια ομάδα που ονομαζόταν Neocons, η οποία ξεκίνησε τον πόλεμο στο Ιράκ, στον οποίο οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν μια απρόκλητη προληπτική επίθεση, την πρώτη στην ιστορία τους, προκειμένου να εμποδίσουν τον Σαντάμ Χουσεΐν να απειλήσει τον κόσμο με όπλα μαζικής καταστροφής . Όπως δείχνει τώρα η ιστορία, δεν υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής. Ήταν όλα ένα νεοσυντηρητικό ψέμα. Οι περισσότερες εκτιμήσεις είναι ότι πάνω από ένα εκατομμύριο Ιρακινοί έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι ΗΠΑ και οι συμμαχικές δυνάμεις υπέστησαν περισσότερους από 4.800 θανάτους και πάνω από 32.000 τραυματίες. Σκοτώσαμε περισσότερους Ιρακινούς από ό,τι ο Σαντάμ Χουσεΐν.

Αυτή η φατρία του στρατιωτικού μας κατεστημένου και των μυστικών υπηρεσιών που ονομάζουμε νεοσυντηρητικοί, με επικεφαλής τον Ντικ Τσένι, κατασκεύασαν τα ανύπαρκτα στοιχεία των όπλων και της μαζικής καταστροφής επειδή ήθελαν έναν πόλεμο. Το 1961, ο Πρόεδρος Αϊζενχάουερ προειδοποίησε τον αμερικανικό λαό για τους κινδύνους του αναδυόμενου στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος.

Αυτό θα προσπαθήσει να μας εμπλέξει σε έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία. Τόνισε ότι αυτά τα φιλοπόλεμα στοιχεία στο Πεντάγωνο και τον μηχανισμό πληροφοριών απολάμβαναν τον πόλεμο, συμπεριλαμβανομένου του πυρηνικού πολέμου. Ο θείος μου, ο Πρόεδρος John F. Kennedy, αντιμετώπισε τους δικούς του Αρχηγούς του Επιτελείου και τους αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών του που πρότειναν να προσποιηθούν την κατάρριψη μιας αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας και να κατηγορήσουν την Κούβα για να δικαιολογήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία. Ο Τζον Κένεντι στάθηκε απέναντί ​​τους και αρνήθηκε να πάει μαζί.

Ο Πρόεδρος Κένεντι σοκαρίστηκε από μια άλλη στρατιωτική πρόταση για αιφνιδιαστική πυρηνική επίθεση στη Σοβιετική Ένωση. Η στολή σήμαινε ότι οι ΗΠΑ θα κέρδιζαν γιατί οι Σοβιετικοί θα υπέφεραν πάνω από 130 εκατομμύρια θανάτους, ενώ στην Αμερική μόνο 30 εκατομμύρια θα πέθαιναν.

Μετά τη δολοφονία του Τζον Κένεντι, το περιστατικό στον Κόλπο του Τόνκιν χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Μόλις σχεδόν 40 χρόνια αργότερα αποδείχθηκε οριστικά ότι ήταν αναληθής. Οι Βορειοβιετναμέζοι δεν επιτέθηκαν στα πολεμικά μας πλοία στις 4 Αυγούστου 1964. Οι πληροφορίες για το περιστατικό στον Κόλπο του Τόνκιν ήταν πλαστές επειδή μια φατρία του στρατιωτικού βιομηχανικού μας κατεστημένου ήθελε αυτόν τον πόλεμο. Ανησυχώ ότι σήμερα, έχουμε πολλές φατρίες του στρατιωτικού και του κατεστημένου πληροφοριών μας που επιθυμούν πόλεμο.

Θέλουν έναν πόλεμο αυτή τη στιγμή με τη Ρωσία για την Ουκρανία. Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη στη Γη. Έχει πάνω από χίλια περισσότερα πυρηνικά όπλα από εμάς, και πολλά από αυτά είναι καλύτερα από τα καλύτερα όπλα μας. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν έφτασε σε απόσταση αναπνοής από το να δώσει την άδεια στους Ουκρανούς να χρησιμοποιήσουν πυραύλους κατευθυνόμενους από την Αμερική για να χτυπήσουν βαθιά στο ρωσικό έδαφος. Οι Ρώσοι σε απάντηση άλλαξαν τον νόμο τους για να τους επιτρέψουν να απαντήσουν με πυρηνική επίθεση και ο κόσμος δεν ήταν ποτέ πιο κοντά σε πυρηνικό πόλεμο πλήρους κλίμακας.

Μπορείτε να φανταστείτε αν ο μεξικανικός στρατός υποστηριζόταν από τους Ρώσους για να εκτοξεύσει πυραύλους κατευθυνόμενους από τη Ρωσία στο αμερικανικό έδαφος, χτυπώντας πόλεις, υδροηλεκτρικά και πυρηνικά εργοστάσια; Θα επιτίθεντο οι ΗΠΑ στη Ρωσία ως αντίποινα; Θα ήταν θαύμα αν το κάναμε.

Η Καμάλα Χάρις είναι άπειρη στην εξωτερική πολιτική και οι πολεμικές και εχθρικές παρατηρήσεις της για τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής της στο Συνέδριο των Δημοκρατικών ήταν εξαιρετικά ανησυχητικές. Αυτά τα λόγια έδειχναν ότι θα ήταν μια τέλεια ώθηση, μια μαριονέτα για τη φατρία των στρατιωτικών πληροφοριών που θέλει αυτόν τον πόλεμο. Δεν χρειαζόμαστε έναν Πρόεδρο που είναι τόσο αδύναμος που χρειάζεται να αποδείξει τη δύναμή της στον αμερικανικό λαό θυσιάζοντας τη ζωή του αμερικανικού στρατιωτικού προσωπικού σε ξένες εμπλοκές στο εξωτερικό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επανειλημμένα πει ότι θα διαπραγματευόταν με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία. Αν ο JFK ζούσε σήμερα, θα στεκόταν δίπλα-δίπλα με τον Πρόεδρο Τραμπ σε αυτό το θέμα. Ο θείος μου είπε ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να μιλήσουμε με τους αντιπάλους μας. Γι’ αυτό εγκατέστησε ένα ζεστό κρασί στον Λευκό Οίκο και στο σπίτι του στο λιμάνι Hyannis, ώστε να μπορεί να επικοινωνεί απευθείας με τον Χρουστσόφ.

Μια ψήφος σήμερα για την Kamala Harris είναι μια ψήφος για τον Dick Cheney, ο οποίος είπε ψέματα για να ξεκινήσει ένας πόλεμος στον οποίο σκοτώθηκαν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Ο πυρηνικός πόλεμος σήμερα θα σήμαινε δισεκατομμύρια νεκρούς. Μια πρόσφατη μελέτη προβλέπει ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα διαρκέσει μόνο 73 λεπτά και ότι σε αυτό το διάστημα, 5,8 δισεκατομμύρια ανθρώπινα όντα θα πεθάνουν. Και όπως είπε ο JFK, όσοι επιζήσουν από έναν πυρηνικό πόλεμο θα ζηλέψουν τους νεκρούς. Εάν αυτό που είπα εδώ έχει νόημα για εσάς, σας προτρέπω να συνεισφέρετε για να με βοηθήσετε να μεταφέρω αυτό το μήνυμα σε εκατομμύρια άλλους συμπολίτες μας. Οι εκλογές είναι προ των πυλών και ο κίνδυνος είναι πολύ πραγματικός. Παρακαλώ δωρίστε όσα περισσότερα μπορείτε σήμερα.»

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

By Έλληνας Πατριώτης

Απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ